Golf igrišče

Toptracer Range

Toptrancer Range®

Z namestitvijo inovativne tehnologije Toptracer Range, na CUBO golf igrišču dvigujemo golf na drugo raven vznemirjenja in zabave.

Ne glede na raven vaše igre ali starost se lahko počutite kot pravi profesionalec in uživate v tekmovanju s prijatelji in igralci z vsega sveta.

Toptracer obsega najbolj razširjen sistem za sledenje žogicam na svetu, ki revolucionira igro golfa. Ta inovativna tehnologija, ki je v Sloveniji na voljo zgolj na našem igrišču, vam omogoča pregledovanje pomembnih informacij o vaši igri, kot sta smer udarca in hitrost žoge. Prav tako boste lahko virtualno igrali različne zabavne igre in tekmovali v igri na nekaj najbolj znanih in zahtevnih igriščih za golf na svetu.

Tehnologija je od 6.10.2022 brezplačno na voljo za uporabo na vadišču za vse igralce in navdušence. Vse kar potrebujete so zgolj žogice za vadišče.

Kaj je Topracer?

Tehnologija Toptracer® Range ponuja različne vrste podatkov o vašem zamahu in različne vrste iger, s katerimi lahko izboljšate zamah, tekmujete s prijatelji in celo najdete nove nasprotnike po vsem svetu. Od tekmovanja za longest drive do virtualnega igranja nekaterih najbolj znanih igrišč za golf na svetu. Uporaba tehnologije je preprosta, zanimiva pa je lahko tako za golfiste, kot  tudi vse, ki se z golfom srečate prvil. Všeč vam bo!

Kaj omogoča?

My practice – moj trening

Toptracer® vam daje takojšnje povratne informacije o vašem zamahu – v realnem času. Ni boljšega načina za izboljšanje zamaha ter izboljšanje forme in splošnega golf rezultata.

Closest to the pin – najbližje zastavici

Cilj je preprost. Udarite žogico čim bljižje oznaki.

Long drive – najdaljši udarec

Končno lahko zaključite vedčno debato, kdo lahko žogico udari najdlje.

Topracer 30

Ta ocena znanja golfa, ki primerja vaših 30 udarcev ponuja podrobno analiza in osebni vpogled.

Virtualni golf

Igrajte igro na najbolj znanih igriščih na svetu kar na domečem vadišču.

Driving challenge – tekmovanje

Moč in natančnost sta nagrajeni v tem tekmovanju na vadišču.

Aproach challenge – izziv v približevanju žogice

Izboljšajte svoj udarec s preciznostjo približevanja žogice

Go Fish

Ujemite 24 morskih živali in pridobite čim več zvezdic.

Points game

Zberite čim več točk, odvisno od bližine tarče.

<img>
<img>
<img>

Balls& lights – večerni golf pod reflektorji

Golf za vse. Pridite s prijatelji na CUBO Golf vadbišče pod reflektorji. Golf, hrana, pijača in zabava.

Vsako sredo, četrtek in petek od 20:30 do 22:00, lahko vadite na našem osvetljenem vadbišču. Za skupino prijateljev pa smo pripravili tudi poseben paket za zakup celotnega boksa.

Prvič na golfu?

Toptracer Range je na voljo za uporabo tudi za vse, ki golfa ne igrate ali se želite prvič preiskusiti v golf udarcih na vadišču. 

Ob prihodu se oglasite na naši recepciji, kjer zakupite košarico žogic (34 žogic). Če omenite, da ste na golfu prvič, nam bo naše osebje pomagalo na kratko predstaviti golf zamah, da se lahko preiskusite v Toptracer Range.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.