CUBO Hotel 

restavracija

Restavracija CUBO hotel v središču Ljubljane je idealen izbor za kulinarično razvajanje. Je prostor za vsako priložnost, kjer se združuje mešanica tradicionalnih okusov in moderne kuhinje, ki zadovolji vsak okusu. V hotelski restavraciji pripravljamo posebne pogostitve za skupine in dogodke.

Zajtrk

Zajtrki, ki jih pripravljamo v hotelu CUBO so posebno doživetje. Okuse sveta smo pripeljali v Ljubljano, postrežemo vam jih na skrbno pripravljenih krožnikih z izbranimi sestavinami, ki bodo poskrbele, da bo vaš dan odličen. Piko na I dodamo z najboljšo skodelico kave ali čaja.

Zajtrk pa ni namenjen le hotelskim gostom, ampak vsem, ki si želite začeti dan dobro! V toplejših mesecih restavracijo zamenjamo z letnim vrtom, ki poleg izbrane kulinarike prinese prijetno jutranje sonce.

 

Kosila in večerje

Poslovna kosila ali večerja za zaključene družbe. Dodajte piko na i vašemu srečanju ob dobri hrani in s kozarcem izbranega vina. Izkušena kuharska ekipa bo poskrbela za razvajanje vaših brbončic v prijetnem ambientu hotelske restavracije, kjer bo dan dobil zaslužen epilog. Hotelska restavracija je hkrati odličen prostor za organizacijo vašega dogodka.

 

Lobby bar

Bar ob recepciji hotela CUBO je prostor, kjer spijete dopoldansko kavo, uživate v hrustljavem domačem  francoskem rogljiču, ob kozarcu dobrega vina pokramljate s prijatelji ali se srečate na sestanku s poslovnimi partnerji. V toplejših mesecih pa uživate ob kozarcu izbranega koktajla.

Lokacija in kontakt

CUBO Hotel restavracija
Slovenska cesta 15,
1000 Ljubljana,
Slovenija

Hotel CUBO d.o.o., Slovenska cesta 15, 1000 Ljubljana

SI83520651

 

01 425 60 00

reception@hotelcubo.com

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.