CUBO Golf

restavracija

Dovolite si razvajanja v idiličnem okolju in se predajte kulinaričnim užitkom v restavraciji na CUBO golf igrišču. Restavracija, umeščena v ambient klubske hiše,  je obdana s čudovito naravo, kjer s svojo zgodbo dopolnjujemo celoten koncept CUBO Golf igrišča Ljubljana. Naši gostje pa niso le golfisti, ampak vsi ljubitelji dobre hrane, ki radi uživajo v dobri hrani in družbi. V toplejših mesecih nas pogosto obiščejo pohodniki in kolesarji, ki uživajo ob kozarcu osvežilne pijače, med raziskovanjem okolice Smlednika.

 

CUBO golf restavracija

MENI CUBO golf restavracija

CUBO golf restavracija ni odprta le za golfiste. Na voljo je vsem, ki se želite razvajati ob dobri hrani ali pijači. Restavracija ima veliko različnih prostorov za zgolj prigrizek po igri golfa, kozarec domače limonade ali izbrani meni za kosilo ali večerjo.

Zimski delovni čas: Torek – petek, 12:00 – 18:00, kasneje z rezervacijo.

Bar: Od 9:30 naprej, vsak dan.

Razvajanje za dame

Začetek marca je pravi čas za oznanjanje pomladi. Je mesec, ki je v veliki meri posvečen ženskam.

Mi bomo poseben dan, 8.marec praznovali z izbranim menijem.

Rezervirajte mizo za petek 8.3., soboto 9.3. ali nedelja,10.3.2024, od 12:00 do 20:00 in praznujte marec z nami.

CUBO praznovanja

Proslavite posebne trenutke s svojimi najdražjimi. Rojstni dnevi, baby shower, obletnice in drugi osebni dogodki. Pri nas bomo poskrbeli, da bo meni pripravljen po vaših željah in z vami uskladili vse podrobosti uspešnega dogodka.

Za vse željne zabave, pripravimo najbolj noro praznovanje v restavraciji, na terasi ali pod šotorom ali tematsko zabavo.

Pomembne poslovne mejnike pa lahko proslavite tudi s svojimi zaposlenimi ali poslovnimi partnerji. 

 

 

Piknik na golfu

Unikatno doživetje, vam lahko pripravimo na robu CUBO golf igrišča, ki vključuje košaro dobrot in prevoz z golf avtomobilčkom na lokacijo, ki je posebej urejena za tovrstno priložnost, v spremstvu našega osebja.

Uživajte v zasebnosti, miru in gurmanskem razvajanju.

Poroke

Zamislite si romantičen poletni ali zimski poročni dan. Na CUBO golf igrišču bo vaša poroka v vsakem letnemu času, kakršnemkoli vremenu takšna, kot ste si zamislili. V objemu narave vaju bo pričakal poročni paviljon. Nevesta se lahko do njega pripelje z avtomobilčkom za golf. V primeru slabega vremena se poročita v lepi, sejni dvorani ali restavraciji.

 

Terasa pod šotorom

Prostor, ki očara! Tako vsi opišejo teraso pod šotorom, ki je namenjana zaključenim družbam. Glede na potrebe in želje naročnika teraso tudi tehnično opremimo.

Terasa pod šotorom je dnevni ali večerni prostor za nepozabne dogodke.  Z barom pod šotorom in žarom ob terasi, boste navdušili slehernega gosta vašega dogodka.

Vrt pred klubsko hišo

Ob lepem vremenu je vrt pred klubsko hišo, od koder je prekrasen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe, Šmarno goro in golf igrišče, odličen prostor za promocijo določenega produkta, novinarsko konferenco ali poslovno oziroma zasebno druženje. Na vrtu lahko postavimo šotor, catering, reklamne panoje in še več. Na njem se predvsem pomladi in poleti vrstijo številni družabni dogodki.

 

Obvestila

<img>
<img>

Kako do nas

CUBO golf igrišče in restavracija se nahajata v neposredni bližini Šmarne gore ob lokalni cesti med Pirničami in Smlednikom. Od odcepa za avtocesto je oddaljeno le 5 km.

Smer Ljubljana center:
✔ vozite po Celovški cesti E63 do Šentvida ter na odcepu za Tacen zavijete desno;
✔ peljite proti Tacnu ter na prvem križišču čez most reke Save zavijeto levo;
✔ pot nadaljujete skozi vas Vikrče, Spodnje Pirniče, Zavrh proti Smledniku;
✔ golf igrišče in restavracija sta v neposredni bližini križišča med Pirničami in Smlednikom.

Smer Kranj:
✔ po avtocesti A1 se peljete do izvoza Vodice;
✔ na križišču zavijete levo proti vasi Zapoge in nadaljujete pot proti vasi Valburga;
✔ na križišču vasi Valburga zavijete levo proti Smledniku;
✔ po dveh kilometrih boste na levi strani videli golf igrišče in restavracijo.

Lokacija in kontakt

CUBO Golf restavracija
Smlednik 200,
1216 Smlednik,
Slovenija

040 621 336

fnb@cubogolf.com

Za dogodke in poslovne pogostitve smo na voljo na sales@cubogolf.com.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.