Posebna doživetja

CUBO HOTEL in CUBO GOLF

Piknik na golfu

Če si želite posebno doživetje na našem CUBO golf igrišču vam tudi v nekoliko hladnejših mesecih lahko pripravimo piknik na terasici ene izmed naših lesenih hišk ob robu igrišča.

V zimskih mesecih se morda druženje na prostem ne sliši kot privlačno vabilo, a vsekakor to lahko postane zelo romantična izkušnja, če se znate pripraviti. Zimski piknik je lahko prav tako prijeten in je odličen način za nabiranje energije in druženje.

Brez skrbi, mi bomo poskrbeli za piknik košaro toplih dobrot in pripravili prostor na terasi naše hiške sredi igrišča. Vi zgolj rezervirajte in povabite svojo ljubljeno osebo.

Naši kuharji so pripravili piknik košaro presenečenja, ki vas bo navdušila z okusi ter kvaliteto izbranih sestavin. Piknik poleg košare odličnih prigrizkov vsebuje še toplo odejo, pribor in pijačo.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Košara je ob predhodnem naročilu na voljo za vse, ki si želite razvajanja. Rezervacijo in plačilo opravite na spodnji povezavi. Potrebna je rezervacija vsaj dva dni vnaprej. Termin piknika na golf igrišču lahko izberete sami, odvisno od razpoložljivosti, trajanje piknika je časovno omejeno na 2,5h. 

Za potrditev termina je potrebno plačilo avansa. Rezervacijo lahko po potrditvi brezplačno odpoveste 1 dan (24ur) pred rezerviranim terminom. V tem primeru vam znesek avansa vrnemo na kartico. V primeru kasnejše odpovedi se zaračuna strošek 30 eur. 

Lokacija ni primerna za otroke.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Piknik doživetje lahko naročite tudi kot darilni voucher in prepusite izbiro termina obdarjencu. Za naročilo voucherja smo na voljo na sales@cubogolf.com.

 Cena piknik košare: 69,80 eur (za dve osebi)

Rezervacija piknik na CUBO golf igrišču

Nakup darilnega voucherja

sales@cubogolf.com

<img>
<img>
<img>
<img>

Foto: Tomaž&Tina @Gremojest #gremojest

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.