Posebna doživetja

CUBO GOLF

Piknik košara

Si želite raziskovati Ljubljano z okolico ali se odpraviti z avtom na slovensko obalo? Nič ni lepšega. V CUBO smo poskrbeli, da boste na popotovanju le uživali, skrb za hrano in pijačo pa smo prevzeli mi. Vaš izlet bo postal pravo kulinarično doživetje.

Če si želite posebno doživetje na našem CUBO golf igrišču vam piknik lahko pripravimo na robu samega igrišča, do tja pa vas zapeljemo z golf avtomobilčkom.

Nismo se zadovoljili s povprečnimi sendviči in klasično piknik košaro. Naši kuharji so pripravili piknik košaro presenečenja, ki vas bo navdušila z okusi ter kvaliteto izbranih sestavin.

Košara poleg odličnih prigrizkov vsebuje še odejo, pribor in pijačo, ki vsebuje tudi steklenico penine. Z  veseljem pa vam bomo zaupali, kjer so tisti najbolj skriti kotički, kjer boste neskončno uživali.

PIKNIK NA GOLFU

Če želite unikatno doživetje, vam lahko pripravimo piknik na CUBO golf igrišču, ki vključuje košaro dobrot in prevoz z golf avtomobilčkom na lokacijo, ki je posebej urejena za tovrstno priložnost, v spremstvu našega osebja. Piknik na golf igrišču je načrtovan kot intimna zabava v dvoje, če pa želite organizirati piknik praznovanje za večje število gostov, lahko to pripravimo pod beduinskim šotorom.

Uživajte v zasebnosti, miru in gurmanskem razvajanju.

* Za piknik košaro in tudi za piknik na golf igrišču potrebna rezervacija vsaj dva dni vnaprej. Termin piknika na golf igrišču lahko izberete sami, odvisno od razpoložljivosti na povezavi spodaj, trajanje piknika je časovno omejeno na 2,5h, lahko pa ga podaljšate, če naslednji termin ni polno zaseden.

Za potrditev termina je potrebno plačilo avansa. Rezervacijo lahko po potrditvi brezplačno odpoveste 1 dan (24ur) pred rezerviranim terminom. V tem primeru vam znesek avansa vrnemo na kartico. V primeru kasnejše odpovedi se zaračuna strošek 30 eur. ** V primeru dežja lahko doživetje odpoveste na dan rezervacije.

Lokacija ni primerna za otroke.

Darilni voucher

Piknik doživetje lahko naročite tudi kot darilni voucher in prepusite izbiro termina obdarjencu. Za naročilo smo na voljo na sales@cubogolf.com.

 

 Cena piknik košare: 59,80 eur (za dve osebi)

Piknik na CUBO golf igrišču: 69,80 eur (za dve osebi) 

 

Rezervacija piknik na CUBO golf igrišču

Morebitne dodatne informacije

sales@cubogolf.com

<img>
<img>
<img>
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.