Posebna doživetja
CUBO HOTEL in CUBO GOLF
Martinov teden
Ko se mošt spremeni v vino je čas za posebno ponudbo tradicionalnih jedi. V naši restavraciji smo meni zastavili nekoliko drugače, a še vedno z okusom po jeseni in z odličnimi vini.
Meni je na voljo od 8.11 do 20.11.2022
Pozdrav iz kuhinje
Penina Brut Gašper, Goriška brda, suho
*
Gosja pašteta z želejem sladkega muškata
Zelen Cigoj, Vipavaska dolina, suho
*
Pesina juha z grdobino
*
Foie gras na tartufinem pireju z jabolčno čežano
Cabernet Sauvignon Marjan Simčič,Goriška Brda, suho
*
Dimljena račja prsa na pireju v kozarcu
Modra Frankinja barrique Šturm,Bela Krajina, suho
*
Jagenjček na tribarvni polenti
Merlot Movia,Goriška Brda, suho
*
Kostanjeva sladica s kremo kakija
Dišeči Traminec Steyer,Štajerska Slovenija,polsladko
Cena menija: 47 eur na osebo
Vinska spremljava: 25 eur na osebo (0,1dcl)