CUBO golf igrišče v Smledniku je predano ustvarjanju in krepitvi nove generacije golf igralcev. Ne samo, da smo s paketom Spoznaj golf vključeni v program začetniških tečajev Slovenija igra golf, na katerem se igralci naučijo osnovnih spretnosti golfa, ampak igralce začetnike tudi aktivno vključujemo v golfsko življenje tudi po zaključku začetnega tečaja.

<img>

Začetni tečaj golfa Spoznaj golf

Na CUBO golf igrišču organiziramo številne začetniške tečaje skozi celo leto. V lanskem leti smo izvedli kar 16 tečajev z več kot 120 tečajnikov, kar pomeni, da smo veliko število ljudi navdušili za golf. Na teh tečajih se igralci naučijo osnovnih tehnik, pravil in strategij igre pod vodstvom izkušenih in strokovno usposobljenih inštruktorjev.

Brezplačna igra na igrišču

Po zaključku začetnega tečaja želimo, da se igralci aktivno vključijo v golfsko skupnost CUBO golf igrišča ter postanejo aktivni igralci. Tako smo uvedli posebno ugodnost za vse nove igralce – možnost brezplačne igre na igrišču ob torkih. Ta dan je namenjen druženju in spoznavanju med igralci začetniki. Igralci lahko med seboj izmenjajo izkušnje, se pomerijo med seboj v prijateljskih tekmah in tako nadgrajujejo svoje znanje golfa. To je odlična priložnost, da se igralci bolje spoznajo z igriščem in se naučijo pravilno uporabljati taktike, ki so se jih naučili na začetnem tečaju.

Da lahko svoje znanje primerjajo z izkušenimi golfisti se na torkovi igri občasno pridružijo tudi profesionalni igralci Žan Luka Štirn, Anže Leskovar in Mark Trnovec.

Že tretjo sezono igranj bomo tokrat pričeli 2.4.2024 popoldan. Vsi, ki ste začetni tečaj končali v letih 2022 ali 2023 ste vabljeni, da se nam pridružite.

Ugodnosti za začetnike

Da bi spodbudili nove igralce, smo začetnikom na CUBO golf igrišču zagotovili nekaj posebnih ugodnosti. Te ugodnosti so namenjene spodbujanju začetnikov, da aktivno in redno igrajo golf. Začetniki imajo možnost nakupa vadbene žogice po posebej ugodni ceni, kar jim omogoča več treningov in napredovanje v igri. Prav tako imajo možnost brezplačnega najema palic za celo leto, kar je še posebej koristno za začetnike, ki še niso opremljeni z lastnimi palicami. Da bi začetniki lažje dostopali do igre na igrišču, imajo tudi možnost nakupa Začetniške letne karte po posebni ceni, kar pomeni, da lahko večkrat in ugodneje obiščejo igrišče in se prepričajo, da je golf res igra, ki jih navdušuje in ji bodo zvesti.

Da lahko začetniki tudi izpopolnijo svojo igro z nadaljevalnimi začetniškimi tečaji in SOS klinikami skrbijo tudi člani akademije Dejan Marič, VId Slavec in Miha Studen. 

Rast skupine začetnikov

Na CUBO golf smo predani aktivni promociji začetnih tečajev in promociji golfa samega kot igre, primerne za vse. Redno se pridružujemo tudi akciji Golf zveze Slovenija, Dnevu slovenskega golfa, ki promovira golf igro ter organizaciji Ženskih dnevov golfa. Da lahko vsi igralci začetniki preiskusijo tudi vznemirljivost tekmovalnega dela golf igre, igralce vzpodbujamo tudi k pridruževanju turnirjem, tudi sami pa organizirajo turnir za začetnike.

Zahvaljujoč prizadevanjem za ustvarjanje novih golf igralcev, skupina začetnikov na CUBO golf igrišču iz leta v leto raste. Trenutno obsega že 190 aktivnih članov v tej skupini. S tem se povečuje tudi naša golf skupnost, ki postaja bolj pestra in dinamična.

Na CUBO golf igrišču smo predani ustvarjanju nove generacije golf igralcev. Z različnimi ugodnostmi, aktivnostmi in možnostjo brezplačne igre na igrišču spodbujajo začetnike, da postanejo aktivni člani golfske skupnosti. 

Za pridružitev torkovi brezplačni igri CUBO golf začetnikov se lahko prijavite na office@cubogolf.com

<img>
<img>
<img>
<img>

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.