CUBO Village

LJUBLJANA

Prihaja kmalu…

9 luksuznih vil

Arhitektura CUBO Village temelji na principu harmonične povezave narave okolice in notranjosti hiš.

Koncept pametne hiše

Najsodobnejši in zanesljivi sistemi. Geotermalno ogrevanje, poseben sistem prezračevanja in Smart home tehnologija.

Bazen, spa in vinska klet

Turška kopel in finska savna, fitnes, bazen s hidromasažnim sistemom.

CUBO Village

Sodobna arhitektura, ki je navdih našla v gorah, morju in zraku, ki sestavljajo popolno naravno okolje, v katerega so umeščene luksuzne hiše naselja CUBO Village. Luksuzne hiše nudijo bivanjsko okolje z natančno premišljeno arhitekturo uravnoteženih elementov. Osredotočenost na detajle, napredna tehnologija, storitve najvišjega nivoja in harmonično naravno okolje ustvarjajo popolnost bivanja, ki jo nudi CUBO Village. Vile so umeščene v naravno okolje, obdano s CUBO golf igriščem nedaleč od Ljubljane.

 

Lokacija

9 luksuznih hiš CUBO village najdete v kraju Smlednik, ob vznožju priljubljene izletniške točke Šmarna gora. Strateška lokacija nudi dostopnost vseh delov Slovenije, ki slovi po ekologiji in neokrnjeni naravi. Jutra v Smledniku zaznamuje sončni vzhod ob petju ptic, dostopnost vseh koncev Slovenije v manj kot 2 urah vam nudi neskončno možnosti za aktivno preživljanje časa v neokrnjeni naravi Slovenije. Vaš dan pa zaključite s pogledom na sončni vzhod in prostrane gozdove, ki obdajajo naselje.

Ljubitelje golfa bo navdušila bližina zasebnega golf igrišča CUBO golf. Njegove zelenice se razprostirajo okrog CUBO vil. A ko si zaželite urbanega utripa, ste v 15 minutah vožnje z avtomobilom v Ljubljani, eni najlepših evropskih prestolnic.

 

9 luksuznih hiš CUBO Village

Arhitektura CUBO village temelji na principu harmonične povezave med naravo okolice, ki se odraža v notranjosti prostorov posamezne vile. Razgiban večnivojski interier posnema razgibano hribovito okolico. Poletna terasa s prostorom za druženje in žarom ob bazenu je naravni podaljšek kuhinje z jedilnico.

Uporaba lesa, naravnega kamna in stekla omogoča dodatno odprtost in povezavo z okolico, ki obdaja vile.

 

Ker smo mi pomislili na vse, kar potrebujete, vam ostane le še skrb za užitek.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.