Golf klub CUBO
Golf klub CUBO
CUBO golf klub, s sedežem na CUBO golf igrišču Ljubljana, si prizadeva za uresničitev večplastnih ciljev, ki vključujejo izgrajevanje skupnosti, spodbujanje športne aktivnosti, druženje članov ter spodbujanje in mentorstvo novih golf igralcev. 

 

Golf klub CUBO
Pridružite se nam in doživite vse, kar lahko golf in klub ponudita.
Vizija Golf klub CUBO
Kljub temu, da je golf individualni šport, smo prepričani, da je povezovanje igralcev ključnega pomena za pozitivno izkušnjo golfa.

 

Naš golf klub je prostor, kjer se člani lahko srečujejo in povezujejo, kar ustvarja prijetno in prijateljsko vzdušje. Namen kluba je organizirati številne družabne dogodke, turnirje in tekmovanja, ki omogočajo članom, da se medsebojno spoznajo, navežejo nove prijateljstva in ustvarijo nepozabne spomine.

 

Ena od naših glavnih prednostnih nalog je spodbujati športno aktivnost med našimi člani in igro golfa predstaviti čim večjemu krogu. Ne glede na starost ali golf izkušnje, želimo igralcem pomagati pri napredovanju v znanju golfa in uživanju v igri.

 

Poleg tega si prizadevamo za spodbujanje novih igralcev in aktivni vključitvi teh v golf skupnost. Golf začetniki imajo možnost mentorstva, kjer izkušeni igralci delijo svoje znanje in izkušnje z novimi igralci in spodbujanju druženja pod okriljem golf igrišča in golf učiteljev. Želimo, da se novi igralci počutijo dobrodošle in podprte v klubu, ter da se lahko samozavestno razvijajo kot igralci golfa.

Verjamemo, da je golf igra, ki ni samo tekmovalna, ampak prinaša tudi mnoge druge koristi. Tesna in aktivna skupnost, športna aktivnost, druženje in mentorstvo novih igralcev so temeljni del našega kluba.

 

Pridružite se nam in doživite vse, kar lahko golf in naš klub ponudita.

 

Osnovni namen in cilje klub uresničuje z:

 • organiziranjem klubskih turnirjev, prireditev,…
 • organizranjem tečajev golfa za člane in simpatizerje društva,
 • izobraževanje članov z različnimi predavanji, tečaji in ogledi tekmovanj v golfu,
 • sodelovanjem z društvi in združenji v Sloveniji in tujini ter sodelovanju z njimi, organizacijo turnirjev in predavanj.

Dolžnosti članov so:

 • spoštovanje statuta društva;
 • spoštovanje in uresničevanje sklepov organov društva;
 • da aktivno sodelujejo in s svojim delom prispevajo k uresničevanju ciljev in nalog društva;
 • da dajejo društvu informacije, ki so potrebne za izvajanje skupnih dogovorjenih nalog;
 • vestno delovati v organih društva, v katere so izvoljeni;
 • prenašati izkušnje in znanje na druge člane društva;
 • plačati vpisnino;
 • redno plačevati članarino;
 • vsak član mora kupiti letno karto na matičnem golf igrišču, ki ga določi upravni odbor;
 • da varujejo ugled društva;
 • da druge člane opozarjajo v primeru kršitev pravil;
 • udeležba na vsaj enem izmed klubskih turnirjev v tekočem letu;
 • udeležba na vsaj štirih klubskih družabnih dogodkih ali aktivnostih v tekočem letu;
 • širjenje pozitivnega mnenje o društvu ter matičnem igrišču med drugimi igralci;
 • imeti pozitiven odnos do ostalih golfistov in zaposlenih na matičnem golf igrišču;
 • sodelovanje in pomaganje pri mentorstvu novih golf igralcev (golf začetniki);
 • aktivno pridobivanje novih članov ali interesentov za začetni tečaj golfa;
 • upoštevanje golf etike in pravil golfa in promoviranje upoštevanja golf etike tudi med ostalimi igralci na igrišču.

Prijavnica za vstop v Golf klub CUBO

Izpolnite prijavnico za vstop v Golf klub CUBO. Vstop za vse interesente obravnava Upravni odbor kluba, ki potrdi članstvo v klubu. 

Članarina za leto 2024 (zgolj A člani) znaša 100€ eur in vključuje:

 • možnost nakupa Letne karte na CUBO golf igrišču s posebnim klubskim popustom
 • ureditev letne članarine v Golf Zvezi Slovenije

 

Članarina za leto 2024 za Golf začetnike  – Prospects (Vsi, ki so v letu 2024 zaključili začetni tečaj. Član še nikoli ni bil član katerega koli kluba in ni vpisan v bazo GZS): brezplačno 

S 1.3.2024 se članarina poviša za 5 €.

Cenik letnih kart na CUBO golf igrišču za sezono 2024 za člane GK CUBO

Člani Golf kluba CUBO imajo možnost nakupa letne karte na CUBO golf igrišču po posebni ceni. Cenik in vsebino letnih kart lahko najdete na povezavi spodaj.

Igralci začetniki in vsi, ki so začetniško karto koristili v prejšnji sezoni imajo možnost nakupa Letne karte za začetnike po posebni ceni.

Naslednji klubski dogodek

Klubsko prvenstvo, 22.6.2024
Pripravite svoje golf palice, sledi napeta igra! 🏌️‍♂️🔥
22. junija se bo odvilo prvo klubsko prvenstvo GK CUBO! ⛳️🏆 Pridružite se nam na tem vznemirljivem dogodku, kjer bodo najboljši igralci pokazali svoje veščine in se potegovali za naslov prvaka. Ne zamudite priložnosti, da doživite nepozabne trenutke na našem čudovitem igrišču.
Kdo bo zmagal? Čakamo vas! Štart od 9:30 naprej. Začetniki, člani GK CUBO od 11:00 naprej.
RAZPIS TURNIRJA

Pretekli klubski dogodki

Družabni Texas scramble turnir, 17.6.2024
V nedeljo, 17.6.2024 smo z velikim navdušenjem izpeljali prvi družabni Texas Scramble golf turnir, v organizaciji Golf klub CUBO! Skupaj je sodelovalo kar 86 igralcev kluba in prijateljev!🎉⛳
Texas Scramble je odličen format igre za druženje, kjer se ekipe igralcev skupaj trudijo doseči najboljši rezultat. Naš turnir je prinesel obilo zabave in seveda tudi športnega duha. 🏌️‍♂️🏌️‍♀️
Hvala vsem, ki ste se pridružili in prispevali k čudovitemu vzdušju. Upamo, da ste uživali tako kot mi! Se že veselimo naslednjega turnirja, kjer bomo ponovno združili moči na zelenicah. Do takrat pa… naj bo vaš zamah vedno natančen!

Igranje članov z začetniki, 28.5.2024

Kot veste, v našem klubu dajemo velik poudarek na delo z začetniki. V skupini torkovih začetnikov imamo že 230 igralcev, ki so pričeli igrati leta 2022,2023 in 2024. Vsak torek popoldne igramo z njimi 9 lukenj, da se pričnejo navajati na igrišče, pravila in hitrost igre.

 

Kako poteka igra? Vsak član, se pridruži trem začetnikom v skupini. Igra se prvih 9 lukenj. Zelo bomo veseli, če se boste po igri pridružili tudi na družabnem delu, oziroma pijači v restavraciji.

Če se želite pridružiti naslednji igri z začetniki nam sporočite na gkcubo@cubogolf.com

2.Senior Open, 15.5.2024

GK CUBO organizira 2. GK CUBO SENIOR Open in sicer 14.5. s pričetkom ob 9:30. 
Vabljeni so prav vsi igralci s seniorskim statusom ( 50+) v Sloveniji.

Turnir se bo štel za hdcp in za skupno glavno nagrado v BRUNET seštevku, GK CUBO Senior Open Prvak 2024. Razpis za drugi turnir lahko najdete v prilogi.
Prijave že zbiramo!!
 
Pravila: Organiziralo se bo 7 turnirjev. Štelo se bo 5 najboljših BRUNET rezultatov za naslov GK CUBO Senior Open prvaka oz. prvakinjo.

Predvideni datumi naslednjih turnirjev: 11.6. / 2.7. / 6.8. / 10.9. / 1.10.2024.

Razpis_drugi seniorski OPEN

Predavanje matične celice, kako nam lahko pomagajo, 25.4.2024

Ob podpori enega izmed naših članov smo gostili predavanje za člane. Dr. Simončič je predaval o najnovejšem razvoju uporabe matičnih celic.

Dr. Simončič se intenzivno ukvarja s področjem regenerativne medicine in matičnimi celicami. Kot znanstvenik in raziskovalec skuša odgovoriti na vprašanja, kako bi z uporabo matičnih celic v medicini (to so tiste celice, ki imajo sposobnost deliti in spremeniti se v katerokoli človesko celico) pripomogli k boljšemu zdravju.

Predavanje matične celice, kako nam lahko pomagajo, 25.4.2024

Ob podpori enega izmed naših članov smo gostili predavanje za člane. Dr. Simončič je predaval o najnovejšem razvoju uporabe matičnih celic.

Dr. Simončič se intenzivno ukvarja s področjem regenerativne medicine in matičnimi celicami. Kot znanstvenik in raziskovalec skuša odgovoriti na vprašanja, kako bi z uporabo matičnih celic v medicini (to so tiste celice, ki imajo sposobnost deliti in spremeniti se v katerokoli človesko celico) pripomogli k boljšemu zdravju.

Prvi izlet članov na igrišče Villa Condulmer, 20.4. in 21.4.2024

V Golf klub CUBO smo organizirali prvi klubski izlet.

Skupno 17 članov se nas je družilo na golf igrišču VILLA CONDULMER, blizu Benetk, v soboto 20.4. in nedeljo 21.4.2024. Prvi dan smo odigrali trening rundo, drugo dan pa smo igrali tekmo skupaj s člani tamkajšnjega kluba. Žal je zmago osvojil domači klub. Se pa že veselimo povratne tekme na domačem igrišču, kjer se bomo trudili ohraniti prednost domačega igrišča in prevzeti prijateljski pokal.

 

Golf klub Villa Condulmer ponuja široko paleto visokokakovostnih storitev, gostoljubja in očarljivo klubsko hišo v beneškem podeželskem slogu ter dobro urejeno igrišče za golf.

Igrišče z 18 luknjami, par 71 in dolžino 5900 metrov, je bilo zgrajeno v različnih časih. Prvih devet lukenj, ki jih je zasnoval John Harris, se vije skozi stoletna drevesa parka vile iz 18. stoletja. Drugih devet lukenj, zasnovanih in zgrajenih 10 let za prvimi, po projektu Marca Crozeja, ponujajo nekoliko daljšo igro.

Zelenice so hitre in dobro pripravljene, igrišče je ravno z vodnimi ovirami na drugi polovici igrišča.

 

Družabna igra seniorjev, 26.3.2024

V torek, 26.3.2024 smo za vse člane GK CUBO in vse zainteresirane seniorje organizirana prvo Družabno igro seniorjev.  Igralci lahko igrajo 9 ali 18 lukenj. Po želji tudi za spremembo HCP. 

Štartni časi so objavljeni na strani GK CUBO. Člani vabljeni, da na igranje povabite tudi ostale seniorje, ki niso člani kluba.

Seniorska igra se bo skozi sezono izvajala dvakrat mesečno. Enkrat zgolj interno za člane kluba, drugič pa skupaj tudi z vsemi seniorji, ki niso člani kluba. 

 

QUICK FIX KLINIKA za člane kluba, 23.3.2024

🏌️‍♂️IGRAJTE BOLJE! 🏌️‍♂️ 23.3.2024 bomo za vse člane GK CUBO organizirali Quick fix kliniko!

Na voljo sta dva termina. Od 10:00-11:30 in od 12.00-13:30.

Člani, prijavite se na office@cubogolf.com. Število mest je omejeno, tako se je za kliniko potrebno predhodno prijaviti.

Namen quick fix klinike je, da se člano izpopolnijo v tehniki in da dvignemo kakovost golfa na našem igrišču. Klinika je za člane brezplačna.

 

3. klubsko družabno srečanje, 12.3.2024 ob 17h - KLUBSKI BINGO

Pred nami je že tretje klubsko srečanje. Vabljeni v torek, 12.3.2024 ob 17h na BINGO popoldan in druženje. Vabljeni.

Nič ni bolj zabavno, kot zakričati BINGO! Morda, zgolj hole in one. 😉

Prijavite se na: gkcubo@cubogolf.com

Na druženje lahko seveda povabite tudi svoje prijatelje, ki niso člani kluba. 

2. klubsko družabno srečanje, 27.2.2024, ob 17h -KLUBSKI KVIZ

V torek, 27.2. smo se člani odlično zabavali na drugem klubskem družabnem srečanju.

Tokrat bomo preiskusili znanje članov iz golf vsebin ter splošnih vprašanj iz športa. Organizirali smo KLUBSKI KVIZ. 

V kvizu so tekmovale štiri ekipe, ki so z odgovori bile vseskozi skoraj izenačene, tako je zmagovala skupina ostala skrivnost do konca tekmovanja. Vse pa ni zgolj v znanju. Pri odgovarjanju na vprašanja je štela tudi hitrost. Na koncu smo se vsi strinjali, da zmagovalec ni pomemben in smo že izbirali tematike in predloge za naslednji kviz. Še par predpriprav in bomo morda pripravljeni, da nastopimo v kvizu Lepo je biti milijonar z Juretom Godlerjem.

Zabava in smeh zagotovljena. Vabljeni na naslednji družabni dogodek.

 

Neformalna predstavitev aktivnosti in organizacija skupin za izvedbo, 15.2.2024

Z namenom predstavitve aktivnosti GK CUBO v sezoni 2024 in hkrati bi radi povabili vse, ki bi si želeli sodelovati pri organizaciji in izpeljavi različnih programov, da se nam pridružite 15.2. ob 17. uri, v klubski hiši, kjer vam bomo predstavili namen in organizacijo dela posameznih aktivnosti in sekcij kluba.

Prosimo vas, da se za udeležbo na 1. klubskem srečanju prijavite na elektronski naslov gkcubo@cubogolf.com.

V zavihku koledar, pa lahko že najdete že termine aktivnostil CUBO golf igrišča in klubskih dogodkov.

Prvo klubsko družabno srečanje, 7.2.2024 - KLUBSKO KARTANJE

V sredo 7.2. smo se člani dobili na prvem klubskem družabnem srečanju v naši klubski hiši.

Prvi klubski družabni dogodke je potekal s kartami. Na voljo sta bili dve igri in sicer TAROK ter malo bolj zabavna igra UNO (ENKA). Kdo je poleg golfa najboljši še v igri s kartami vam ne bomo izdali. Pridružite se nam na naslednjem srečanju in spoznajte najboljšega klubskega kartaša.

Načrtovane KLUBSKE AKTIVNOSTI IN DOGODKI v sezoni 2024 in delovne skupine

Kontakt kluba

Golf klub CUBO

Smlednik 200

1216 Smlednik

gkcubo@cubogolf.com

 

Predsednica kluba: Saša Gjerkiš

 

Varuhi zelenic CUBO golf igrišča

Vsi želimo uživati in igrati na kvalitetnih zelenicah in, ker sobivamo na tem prostoru, vas vabimo, da se pridružite projektu ‘Varuhi zelenic’ in skupaj z nami, ekipo vzdrževalcev in ostalimi golfisti skrbite za zelenice. Obenem imate možnost igrišče opozarjati o nepravilnostih in predlagati izboljšave.

PREBERI VEČ

<img>
<img>
<img>
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.