POROKE

CUBO golf

Nepozaben poročni dan

Poroka je praznovanje in obred. Je dan na katerega boste vi in vaši najbližji še dolga leta obujali spomine. Predvsem je dan, ki si ga vsak par predstavlja po svoje, a vsem je skupno, da mora biti ta dan poseben!

 

   Pošljite povpraševanje

sales@cubogolf.com

Izbor lokacije je prvi korak do nepozabne poroke

Nedaleč od Ljubljana se skriva kotiček, ki ga mnogi opišejo kot sanjski prostor za oddih ali najbolj noro zabavo. Kraj Smlednik gosti eno najlepših golf igrišč v Sloveniji, kjer se bo v objemu narave zgodil vaš poročni dan. Cubo golf nudi neskončne zelene površine za romantično in razkošno poroko ali piknik prostor za ljubitelje minimalizma in sproščenosti. 

Organizacija civilnega obreda

Na CUBO golf igrišču poskrbimo za celotno organizacijo vaše poroke, tudi z organizacijo civilnega obreda, po najvišjih standardih.

Organizacijo poroke prepustite izkušeni ekipi

Pomagali vam bomo z idejami pri ureditvi prostora, organizaciji obreda, cvetličnih aranžmajih po vaših željah, izborom hrane in pijače, s tehnično opremo, ki jo potrebujete, in z glasbenimi izvajalci. Z vami bomo od prvega dne načrtovanja poroke do same izvedbe. 

Ni dobre zabave brez dobre hrane

Izbrana kulinarična ponudba naredi piko na i vsakemu dogodku. Kuharji Cubo golf restavracije kreirajo menije po vaših željah. Lahko se odločite za več-hodni degustacijski meni, ki bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne okuse ali pa izberete preprostejšo piknik hrano s sodobnim kulinaričnim pristopom. Pomembno je, da izbor hrane in pijače prilagodimo celotnemu dogodku in ga povežemo tako z ambientom kot s pričakovanji gostov. Da odpravimo skrbi mladoporočencev o okusih in izboru hrane, vam v CUBO golf restavraciji pripravimo celotno pokušino izbranega menija.

   Pošljite povpraševanje

sales@cubogolf.com

Preberite več

Nasveti in ideje za vaš poseben dan

 

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.