Dogodki

zasebni

Gostimo dogodke vseh tipov.

Prazujete rojstni dan, obletnico ali ste si zaželeli zasebno zabavo in potrebujete primeren prostor? Se želite zgolj družiti z izbrano družbo ob dobri hrani in pijači? Pripravite nepozabno zabavo na našem vrtu pred klubsko hišico, v restavraciji CUBO golf ali najemite eno izmed dvoran v 1. nadstropju klubske hiše na CUBO golf igrišču.

Za vse dogodke v centru dogajanja, v Ljublani pa so vam na voljo dvorane ali restavracija v hotelu CUBO. 

Naše edinstveno okolje ponuja popolno ozadje za različne zasebne dogodke in praznovanja. Raziščite našo ponudbo možnosti, prilagojenih vašim potrebam. Naj bo ta dan v letu za vas nepozaben!

CUBO golf dogodki : sales@cubogolf.com

Hotel CUBO dogodki: sales@hotelcubo.com

Streženo kosilo ali večerja v restavraciji

Večerja ali kosilo v naši restavraciji je več kot le preprost obrok – je popolna zlitje izjemne kulinarike, elegantnega okolja in osupljivih panoramskih razgledov. 

Skupaj z vami bomo sestavili meni po vaših željah in izbiro dopolnili s ponudbo izbranih pijač. 

Praznovanje, rojstni dan, obletnice ali drugi pomembni življenski dogodki.

Zabave in praznovanja

Od intimnih srečanj do velikih praznovanj je naš prilagodljiv prostor opremljen za gostitev vseh vrst dogodkov, vključno z rojstnimi dnevi, obletnicami in pranovanji. Pustite, da vašo vizijo spremenimo v resničnost, z prilagojenim paketom, ki bo ustrezal vašim zahtevam.

Da bo praznovanje nekaj posebnega, vam lahko pomagamo pripraviti tudi tematsko zabavo.

Dogodek pod beduinskim šotorom

Poglobite se v čarobno vzdušje našega beduinskega šotora, kjer se privlačnost tradicionalnega sreča z moderno sofisticiranostjo. Popolno za večere pod zvezdami, tematske dogodke s preobratom ali sproščeno piknik druženje.

Tematski dogodki in posebni dogodki

Baby shower brunch s prikupno dekoracijo za bodočo mamico, večerja za dekliščino s skupino prijateljic ali drugi posebni dogodki so prav tako doma na naši lokaciji. Poleg menija vam bo naša ekipa pomagala tudi s celotno organizacijo, vključno s pripravo dekoacije in ostalimi idejami za popestritev dogodka.

Zajtrk v hotelu CUBO

Razkošen a la carte hotelski zajtrk, pripravljen po vaših željah bo navdušil še tako izbrano družbo. Zakaj pa bi vsa praznovanja morala biti ob večerji? Zberite se ob odličnem zajtrku in pričnite dan na poseben način v najboljši družbi.

Lokacija in kontakt

01 425 60 00

reception@hotelcubo.com

040 498 818

dogodki@cubogolf.com

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.