Prostori za dogodke

poslovni ali zasebni

Izbira lokacije vašega dogodka je ena najpomembnejših odločitev. CUBO golf nudi nešteto lokacij za organizacijo poslovnih ali zasebnih dogodkov. Ponujamo popolno tehnično opremo prostorov in pogostitev vaših gostov glede na želje in potrebe.

Nudimo pa vam tudi popolno podporo pri sami organizaciji dogodka skupaj z izkušeno ekipo organizatorjev dogodkov, ki vam bodo svetovali tako pri kreativni zasnovi in sami izvedbi dogodka.

 Golf CUBO povpraševanje

sales@cubogolf.com

CUBO golf

Dvorana Eagle –

velika konferenčna dvorana

Velika dvorana v 1. nadstropju klubske hiše CUBO golf je primerna za promocijske dogodke, novinarske konference, seminarje ali poslovna srečanja. Prijetna in prostorna dvorana, ki  ji svetlobo dajejo velika okna se odpira proti golf igrišču.

Max. število sedišč: 80
Velikost: 100 m2

Najem dvorane vključuje vso tehnično opremo, brezžični internet. Za pogostitev, kosilo, večerjo ali odmor za kavo poskrbi CUBO golf restavracija.

Dvorana Birdie –

dnevna soba

Za nekoliko bolj sproščene dogodke je na voljo dvorana birdie. Mirnost okolice in prostrano naravno okolje, ki obdaja prostor lahko gostje opazujejo z balkona konferenčne dvorane.

Max. število sedišč: 40
Velikost: 70m2

Najem dvorane vključuje vso tehnično opremo, brezžični internet. Za pogostitev, kosilo, večerjo ali odmor za kavo poskrbi CUBO golf restavracija.

CUBO golf restavracija

Občutek domačnosti in hkratne elegance je tisti, ki CUBO golf restavracijo približa vsem obiskovalcem. Že vhod v restavracijo, kjer se naši gosti radi zadržujejo je nekaj posebnega. Kamin, kjer v hladnejših mesecih prasketa ogenj in prijetna omizja z oblazinjenim pohištvom, privabijo naše goste, da poklepetajo v prijetnem vzdušju. Prostornost in velike steklene površene pa restavraciji dajejo občutek odprtosti in povezanosti z naravo, ki obdaja CUBO golf klubsko hišo.

Sedišča restavracije: 100 oseb

 

 

Lounge prostor v 1. nadstropju

Za člane, golfiste in njihove povabljene prijatelje je na voljo lounge prostor med obema dvoranama v 1. nadstropju, kamor se igralci lahko umaknejo po igri ali prostor koristijo za interne sestanke in druženja.

V primeru dogodka v eni izmed konferenčnih dvoran se prostor lahko uporabi tudi za kratke odmore za kavo, pogostitve po dogodku ali manjše delavnice med dogodki. 

Indoor golf lounge

Najamete lahko naš edinstven in unikaten indoor golf lounge prostor, popoln za ustvarjanje novih idej in navdiha.

Prostor je opremljen s tehnologijo za izvedbo poslovnih dogodkov (LCD tv), udoben lounge prostor pa lahko namesti do 10 uddeležencev.

V sklopu dogodka vam je na voljo kavomat, brezalkoholne pijače, sadje, rogljički in slani prigrizki.

Med dogodkom so vam na voljo tudi golf palice za interaktiven odmor med dogodkom.

 

 

 

Terasa pod šotorom

Prostor, ki očara! Tako vsi opišejo teraso pod šotorom, ki je namenjana zaključenim družbam. Glede na potrebe in želje naročnika teraso tudi tehnično opremimo.

Terasa pod šotorom je dnevni ali večerni prostor za nepozabne dogodke.  Z barom pod šotorom in žarom ob terasi, boste navdušili slehernega gosta vašega dogodka.

Prostor je idealna lokacija tako za poslovne dogodke, predstavitve ali turnirje, kot tudi za praznovanje naslednjega rojstnega dneva, obletnice, krsta, ”baby shower” ali poroke pod zvezdami.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.