Dogodki

golf turnirji

Kaj vam nudimo v sklopu organizacije turnirja

N

organizacijo in izvedbo turnirja,

N

sestavo razpisa za turnir,

N

prijavo turnirja na Golf Zvezo Slovenije,

N

zbiranje prijav tekmovalcev,

N

pripravo igrišča za potrebe turnirja,

N

pripravo štartnih pozicij,

N

strokovno komisijo za vrednotenje rezultatov in obračun rezultatov,

N

registracijo igralcev na recepciji,

N

prisotnost štarterjev in sodnika,

N

namestitev promocijskega materiala na in ob igrišču,

N

celotno gostinsko ponudbo na in ob igrišču.

Organizacija golf turnirja je idealna priložnost za mreženje in bolj sproščen način izvedbe poslovnih srečanj. Zaupajo nam številna podjetja in združenja, ki na CUBO golf igrišču organizirajo svoje turnirje.

Turnirji so lahko komercialne narave, zasebni ali klubski. Glede na vaše želje in potrebe vam pripravimo primerne pogostitve, odvisno od koncepta vašega turnirja. Po želji za vas lahko organiziramo dogajanje tudi ob igrišču.

Poskrbimo tudi za tiste goste, ki se bodo z golfom srečali prvič. Naša CUBO golf akademija poskrbi za posebno uro ali dve šole golfa, ki se ji lahko pridružijo popolni začetniki in tisti, ki si želijo izpopolniti svoje znanje golf igre.

Pomagamo vam z organizacijo, s samo izvedbo, primerno pogostitvijo in dogajanjem ob turnirju. Lahko se pridružite zgolj kot eden izmed partnerjev na izbranem CUBO turnirju, ki potekajo v naši organizaciji.

Prednosti organizacije golf turnirja 

N

*Mreženje:**

Organizacija golf turnirja zagotavlja odlično priložnost za povezovanje s potencialnimi strankami, partnerji in strokovnjaki v panogi. Sproščeno okolje spodbuja vzpostavljanje pomenljivih stikov, kar omogoča vašemu podjetju gradnjo dragocenih odnosov.

 

N

*Izpostavljenost blagovne znamke**

Organizacija golf turnirja ponuja obsežno vidnost vašega podjetja. Od logotipa na dogodku do promocijskih materialov, lahko vaša blagovna znamka izstopa, povečuje svojo izpostavljenost in pušča trajen vtis na udeležence in obiskovalce.

 

N

*Pozitivna podoba podjetja**

Povezovanje vašega podjetja z golf turnirjem lahko izboljša vašo podobo podjetja. Povezovanje s sofisticiranim in zabavnim dogodkom lahko pozitivno vpliva na to, kako je vaše podjetje dojeto v skupnosti. Prikazuje ga kot usmerjeno v skupnost in podpornika rekreativnim dejavnostim, zdravega in aktivnega načina življenja. 

 

N

**Vključevanje strank:**

Golf turnirji zagotavljajo idealno okolje za vključevanje strank. Z vabilom obstoječih in potencialnih strank k sodelovanju ustvarite sproščeno vzdušje, primerno za razpravo o poslovnih zadevah, kar spodbuja globlje povezovanje in krepitev zvestobe strank. Z dodatnimi aktivnostmi bomo poskrbeli tudi za tiste, ki golfa morda še ne igrajo. 

   Pošljite povpraševanje

sales@cubogolf.com

Partner organizacije CUBO challenge turnirja

Vsako leto CUBO golf organizira glavni golf turnir CUBO Challenge, kjer je udeležba možna zgolj s povabilom. Turnirja se udeležijo zgolj povabljeni direktorji in vodilni v podjetjih. Po turniju sledi druženje in zabava, ki se je udeleži še 100 povabljenih partnerjev in gostov igrišča. CUBO zagotovi organizacijo turnirja, pogostitev in program dogajanja.

 

Zagotovite si prostor in predstavitev vašega podjetja ali produktov izbranim golfistom in 100 dodatnim gostom ter možnost poslovnega mreženja.

Ostali CUBO turnirji

N

Texas scramble; serija zabavnih turnirjev z različno tematiko (družinski turnir, turnir v roza, turnir z omejenim številom palic,…)

N

Prisotnost na Tednu golfa; 4 turnirji, tekmovanja na vadišču,

N

Četrtkovi After job CUBO turnirji; popoldanski turnirji igranja 9 lukenj

N

Virtualni turnirji Toptracer; turnirji, ki se odvijajo na vadišču in igralci igrajo ”virtualni golf”

CENA ODVISNA OD ŽELJENEGA ŠTEVILA POJAVNOSTI NATURNIRJIH IN ŽELJA NAROČNIKA.

   Pošljite povpraševanje

sales@cubogolf.com

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.