Posebne ugodnosti

CUBO GOLF

Paket za začetnike  – Desetka za sveže zamahe


Ste spoznali igro golfa, niste pa še prepričani v svoje sposobnosti igranja? Vsi igralci začetniki, ki ste komaj zaključili tečaj golfa, imate priložnost, da skozi 10 iger na 9 luknjah izpopolnite svojo igro v terminih, ko igrišče ni polno zasedeno, obenem pa si lahko brezplačno izposodite še golf palice. Prepričajte se, da je golf prava igra za vas.

PAKET VKLJUČUJE:

  • 10 igralnin za 9 lukenj,
  • koriščenje igralnin v terminih od 12:00-15:00 in od 17:00 ure naprej,
  • veljavnost paketa za tečajnike, ki so v letu 2023 ali 2024 opravili tečaj golfa,
  • možnost brezplačne izposoje seta palic za imetnike paketa v času koriščenja paketa igralnin (glede na razpoložlivost).
  • Ob nakupu paketa igralec prejme možnost pridobitve kartice Diners Golf Card, z brezplačno članarino za prvo leto in 2.000 nagradnih točk dobrodošlice. Kartica omogoča dodatne ugodnosti, igralec pa lahko PRISTOPNO IZJAVO izpolni na recepciji igrišča.
  • Možnost pridružitvi Golf Klub CUBO

 

sales@cubogolf.com

Cena paketa

200 eur

Igralnine iz paketa niso prenosljive in jih lahko koristi zgolj kupec/imetnik paketa osebno. Igralec je upravičen do nakupa zgolj enega paketa igralnin.

 

Potrebna je predhodna rezervacija termina na recepciji igrišča. Recepcija igrišča poskusi, v kolikor razmere dovoljujejo, da igralcem začetnikom ne pridružuje ostalih igralcev.
Igralec lahko igralnine iz paketa izkoristi eno leto od nakupa.

 

NAKUP LETNE KARTE ZA ZAČETNIKE

Igralci začetniki, letno karto na CUBO golf igrišču dobite po posebni ceni. V kolikor se včlanite v GK CUBO imate še dodatni popust ob nakupu naslednje karte, Druga karta za začetnike. Več informacij dobite na recepciji igrišča, oziroma preverite cenik letnih kartLetna karta velja za vse, ki so v letu 2023 ali 2024 opravili začetni tečaj golfa na CUBO golf igrišču. 

 

Več informacij dobite na recepciji igrišča ali na strani TUKAJ.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.