CUBO začetniki

cubo golf

CUBO začetniki

Skupina CUBO začetniki je namenjena igralcem, ki so v zadnjih treh letih uspešno zaključili začetni tečaj golfa. Glavni cilj skupine je nuditi priložnost igralcem, da se spoznajo z igriščem, najdejo zabavno in sproščeno okolje za izpopolnjevanje svoje igre ter navežejo stike z drugimi igralci, ki so na podobni stopnji golf igre. S tem želimo tudi spodbuditi vključitev igralcev začetnikov v širšo golf skupnost ter povečati njihovo strast do tega čudovitega športa.

Zavedamo se, da je vsak igralec na svoji golf poti. Tukaj lahko igralci pridobijo dragocene izkušnje, nasvete in motivacijo od izkušenejših igralcev, hkrati pa tudi spoznajo podobne igralce, s katerimi lahko delijo svojo strast do golfa.

Vabimo vse začetnike, ki si želijo izboljšati svojo igro, se zabavati na igrišču ter graditi nova prijateljstva, da se nam pridružijo. Skupaj bomo ustvarjali nepozabne golf trenutke in širili ljubezen do tega čudovitega športa.

10 korakov od nepoznavalca do igralca golfa

Še ne igrate golfa ali ste ravnokar zaključili golf tečaj? Kako začeti in kako nadaljevati? Za vas smo pripravili predstavitev 10 korakov, kako se od nepoznavalca prelevite v pravega igralca in golfskega navdušenca.

 

PREBERI VEČ

Predavanje o pravilih golfa

V živo, na CUBO Golf igrišču v dvorani, v prvem nadstropju, 28.5. ob 18:00, Pogoj, da se vam poslušanje predavanja prizna, je članstvo v golf klubu, ki je član slovenske Golf zveze.
Se še niste včlanili? To lahko storitev do 25.5, v kolikor želite, da se vam predavanje prizna.
Več o našem klubu, GK CUBO, lahko preverite na slednji povezavi, https://cubogroup.si/golf-klub-cubo/.
PRIJAVE na predavanje sprejemamo na spodnji povezavi, do vključno 26.5.2024.

Kako nadaljevati z golfom po začetnem tečaju?

Včlanite se v enega izmed slovenskih golf klubov. Predlagamo Golf klub CUBO, kjer imajo golf začetniki prvo leto brezplačno članarino.

Udeležite se predavanja Pravil golfa na spletu (3 ure). Za udeležbo na predavanju je potrebno predhodno članstvo v klubu.

Ko imate aktivno članstvo, v spremstvu učitelja ali golfista, ki ima hendikep 36 ali manj, odigrate 9 lukenj. To predhodno najavite na recepciji golf igrišča. Po koncu igre pravilno izpolnjeno in podpisano števno kartico oddate na recepciji golf igrišča. Naslednji dan, ne glede na rezultat, pridobite prvi hendikep indeks, ki je 54 ali celo boljši. 

Postali ste golfist! Sedaj lahko sami ali v družbi prijateljev igrate na vseh igriščih in se udeležujete turnirjev.

Golf oprema in palice

Golfist potrebuje različne pripomočke, da lahko igra golfa poteka brez zapletov. Poleg seveda palic, tee-jev, rokavičke in vilic, mora golfist bit tudi primerno oblečen.

Za gospode je obvezna polo majca z ovratnikom in hlače, ki niso jeans ali trenirka. Dame, športna oprema brez jeansa. Zaželjeni so golf čevlji ali športni copati.

Vsi golf začetniki si na našem igrišču lahko prvo leto golf palice izposodite brezplačno.

Golf bonton

Golf bonton pomeni izkazovanje spoštovanja do drugih igralcev in do samega igrišča. 

Golf zveza Slovenije je pripravila zanimiv video s kratko predstavitvijo osnovnega golf bontona.

OGLEJ SI VIDEO IN SE SPOZNAJ Z GOLF BONTONOM

Brezplačna igra za začetnike ob torkih

Torki so namenjeni druženju in spoznavanju med igralci začetniki. To je odlična priložnost, da se igralci bolje spoznajo z igriščem in se naučijo pravilno uporabljati taktike, ki so se jih naučili na začetnem tečaju. Igra na igrišču je brezplačna. Lahko se pridružite na 9. luknjah ali odigrate zgolj par lukenj. 

Vsi, ki ste začetni tečaj končali v letih 2022, 2023 ali 2024 ste vabljeni, da se pridružite. Pošljite nam svoje ime, priimek in telefonsko številko na sales@cubogolf.com in dodali vas bomo v skupino. Vsak konec tedna se tako prijavite za igro ob torkih.

Pravila golfa

Od golfistov se pričakuje, da poznajo pravila golfa. Ne skrbite. večino pravil se boste naučili ob igri. Za vse začetnike in ostale igralce je na voljo knjižica golf pravil. Tiskano verzijo lahko dobite na golf recepciji.

PREBERI VEČ

Bodite obveščeni

Za golfiste začetnike smo ustvarili posebno Facebook skupino, kjer vas bomo obveščali o novostih, odgovarjali na vaša vprašanja in delili medsebojne izkušnje, da boste vedno na tekočem

Pridružite se naši FB skupini: https://www.facebook.com/groups/cubozacetniki

Za lažje informiranje in prijavo na torkova igranja pa smo ustvarili tudi Viber skupino. Pošljite svoj kontakt Vodji igrišča Luki, na 051 205 039.

Paketi in ugodnosti

DESETKA ZA SVEŽE ZAMAHE

✔ 10 igralnin za 9 lukenj

✔ prvi golf zamahi

✔ brezplačna izposoja seta palic

PAKET ŽOGIC ZA VADIŠČE

✔ poseben popust za začetnike

✔ 10 košaric (42 žogic) po ceni 25 eur

✔ kartico dobite na recepciji in koristite kadarkoli


Cubo golf discount for annual membership

POSEBNA PONUDBA ZA ZAČETNIKE

✔ za vse začetnike, ki so opravili začetni tečaj golfa v letu 2023 in 2024

✔ posebna cena letne karte in ugodnosti

članstvo velja eno leto od nakupa

Lokacija in kontakt

CUBO Golf igrišče Ljubljana
Smlednik 200,
1216 Smlednik,
Slovenija

041 903 555

info@cubogolf.com

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.