CUBO golf lounge

Indoor CUBO golf lounge

Dobrodošli v naši na novo prenovljeni notranji golf oazi!

Ste navdušenec nad golfom, ki išče popoln prostor za celoletno vadbo ali iščete zgolj unikater prostor za druženje? Naš na novo prenovljen notranji prostor za golf vadbo ponuja izkušnjo golfa za golfiste vseh ravni. 

 

CUBO golf lounge

Doživite golf v našem na novo prenovljenem notranjem prostoru za golf. Ne glede na to, ali ste navdušen igralec golfa, ki želi izpopolniti svojo igro, ali začetnik, željen učenja, naš proator zagotavlja popolno mešanico tehnologije, golf elementov in udobja. Vabimo vas, da nas obiščete in uživate v golfu na povsem nov način.

Ponudba CUBO golf lounge

1. Simulator golfa:

Stopite v svet virtualnega golfa. Ne glede na to, ali želite igrati znana igrišča z vsega sveta ali delati na svojem zamahu, naš simulator zagotavlja realistično in poglobljeno izkušnjo, ki bo vašo igro dvignila na naslednjo raven. Ne glede na vremenake razmere lahko izpopolnjujete svojo igro v udobnem prostoru. V sklopu naših paketov se lahko odločite tudi za uro z našim učiteljem golfa.

2. Golf zelenica:

Tudi vaša kratka igra ne bo trpela. Naša zelenica ponuja izkušnjo kratke igre kar v notranjem prostoru. 

3. Prijeten dnevni prostor:

Po razburljivi igri golfa ali intenzivnem treningu se sprostite v našem sodobnem in udobnem lounge kotičku. Z razkošnimi sedeži, sproščujočim ambientom in različnimi osvežilnimi pijačami je to popolno mesto za druženje s prijatelji, razpravljanje o vaši igri ali preprosto uživanje v trenutku sprostitve.

4. Vsestranski prostor:

Naš notranji golf prostor ni samo za individualno vadbo; je tudi idealno prizorišče za skupinske dogodke, tečaje golfa ali poslovne teambilding programe. Ne glede na to, ali načrtujete zabavo na temo golfa ali želite izboljšati svoje sposobnosti s pomočjo profesionalnega u čitelja, lahko naš CUBO golf lounge ugodi vašim potrebam

 

5. Golf in druženje

Vsestranskost prostora, različni paketi za vse vrste golfistov in uporabnikov, opremljen lounge kotiček so idealni za druženje s prijatelji ali soigralci.

6.Priročna lokacija:

Zakaj bi izbirali različne lokacije, če je vse na enem mestu. Po golfu se prileže še kosilo v restavraciji ali kozarec izbrane pojače. Da bo igra še lažja lahko v Pro shopu kupite še novo rokavico.

Različni paketu uporabe prostora

Izberite paket, ki ustreza vašim potrebam.

Individualna vadba

Individualna vadba

Samostojna uporaba prostora za vadbo za največ 2 osebi.

Individualna vadba z učiteljem

Individualna vadba

Individualna vadba z učiteljem.

All inclusive paket

Vip paket uporabe prostora.

Kratek opis paketa

Paket 1

Individualna vadba

Kratek opis paketa

Paket 1

Individualna vadba

Kratek opis paketa

Paket 1

Individualna vadba

Kratek opis paketa

<img>
<img>
<img>
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.