CUBO indoor golf lounge

CUBO indoor golf lounge

Dobrodošli v naši na novo prenovljeni notranji golf oazi!

Ste navdušenec nad golfom, ki išče popoln prostor za celoletno vadbo ali iščete zgolj unikaten prostor za druženje? Naš na novo prenovljen notranji prostor za golf vadbo ponuja izkušnjo golfa za golfiste vseh ravni. 

 

CUBO indoor golf lounge

Doživite golf v našem na novo prenovljenem notranjem prostoru za golf. Ne glede na to, ali ste navdušen igralec golfa, ki želi izpopolniti svojo igro, ali začetnik, željen učenja, naš proator zagotavlja popolno mešanico tehnologije, golf elementov in udobja.

Vabimo vas, da nas obiščete in uživate v golfu na povsem nov način.

Ponudba CUBO indoor golf lounge

1. Simulator golfa:

Stopite v svet virtualnega golfa. Ne glede na to, ali želite igrati znana igrišča z vsega sveta ali delati na svojem zamahu, naš simulator zagotavlja realistično in poglobljeno izkušnjo, ki bo vašo igro dvignila na naslednjo raven. Ne glede na vremenake razmere lahko izpopolnjujete svojo igro v udobnem prostoru. V sklopu naših paketov se lahko odločite tudi za uro z našim učiteljem golfa.

2. Golf zelenica:

Tudi vaša kratka igra ne bo trpela. Naša zelenica ponuja izkušnjo kratke igre kar v notranjem prostoru, v vseh vreenskih razmerah.

3. Prijeten dnevni prostor:

Po razburljivi igri golfa ali intenzivnem treningu se sprostite v našem sodobnem in udobnem lounge kotičku. Z razkošnimi sedeži, sproščujočim ambientom in različnimi osvežilnimi pijačami je to popolno mesto za druženje s prijatelji, razpravljanje o vaši igri ali preprosto uživanje v trenutku sprostitve.

4. Vsestranski prostor:

Naš notranji golf prostor ni samo za individualno vadbo; je tudi idealno prizorišče za skupinske dogodke, tečaje golfa ali poslovne teambilding programe. Ne glede na to, ali načrtujete zabavo na temo golfa ali želite izboljšati svoje sposobnosti s pomočjo profesionalnega u čitelja, lahko naš CUBO golf lounge ugodi vašim potrebam

 

5. Golf in druženje

Vsestranskost prostora, različni paketi za vse vrste golfistov in uporabnikov, opremljen lounge kotiček so idealni za druženje s prijatelji ali soigralci.

6.Priročna lokacija:

Zakaj bi izbirali različne lokacije, če je vse na enem mestu. Po golfu se prileže še kosilo v restavraciji ali kozarec izbrane pojače. Da bo igra še lažja lahko v Pro shopu kupite še novo rokavico.

Pravila uporabe in kodeks obnašanja v prostoru CUBO indoor golf lounge

Pred rezervacijo termine preverite pogoje uporabe. 

Različni paketi uporabe prostora

Izberite paket, ki ustreza vašim potrebam.

Individualna vadba

Individualna vadba – do 4 osebe – 1 ura

Ne glede na to, ali želite igrati znana igrišča z vsega sveta ali delati na svojem zamahu, naš simulator zagotavlja realistično in poglobljeno izkušnjo, ki bo vašo igro dvignila na naslednjo raven.

V prostoru sta vam na voljo tudi dve golf zelenici z umetno travo. 

Da lahko na simulatorju uspešno zaključite igro igrišča, predlagamo največ 2 osebi za  1 urni najem. Ob rezervaciji je uporaba prostora sicer dovoljena za največ 4 osebe. 

Individualna vadba z učiteljem

Individualna vadba – do 4 osebe – 1 ura

Rezervirajte prostor in paket z osebnim trenerjem golfa za ultimativno golf izkušnjo! Izboljšajte svoje sposobnosti in izpopolnite svoj zamah v našem notranjem golf prostoru. Naš golf učitelj vam bo nudil personalizirane ure z dragocenimi nasveti in vam pomagal izboljšati igro. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec golfa, je ta paket prilagojen vašim potrebam in vam ponuja najboljše možne možnosti ter strokovno vodenje.

All inclusive paket

Ekskluzivni paket za največ 4 osebe – 2 uri

Predstavljamo vam naš ekskluzivni golf “All Inclusive” paket, ki vključuje uporabo notranjega golf prostora, osebnega učitelja golfa ter vse ostale storitve, ki vas bodo razvajale od začetka do konca. 

S skupino izbranih prijateljev boste lahko izboljšali svoj zamah ter se naučili novih tehnik, ki bodo izboljšale vašo igro. Poleg tega boste lahko uživali tudi v vseh ostalih storitvah, ki so na voljo v našem CUBO golf lounge prostoru in vključujejo prigrizke, neomejeno uporabo pijač in drugi razkošni dodatki, ki bodo poskrbeli za vaše udobje med treningom. Golf paket “All Inclusive” je namenjen vsem, ki si želite ultimativne golf izkušnje in razvajanja v pravi prestižni zabavi.

Golf indoor teambuilding 

Za skupine do 8 oseb -2 uri

Paket je idealen za vse, ki še niso izkusili golfa. S pomočjo našega golf učitelja se boste naučili osnov golfa, vključno s pravili in tehnikami zamaha. Skozi različne interaktivne aktivnosti in izzive boste razvijali svoje sposobnosti in gradili povezanost z ekipo.

Paket poleg 1 urne predstavitve z golf učiteljem vključuje prigrizke in pijačo za udeležence ter nagrado za najboljšega tekmovalca. 

Na vašo željo vam paket dopolnimo s pogostitvijo v CUBO golf restavraciji ali teambuilding programu dodajte še najem poslovne dvorane v naši klubski hiši. 

Prostor za drugačne poslovne dogodke

Do 10 udeležencev, 5 ur najema

Čudovita priložnost za vaše naslednje srečanje, predstavitev ali delavnico. Najamete lahko naš edinstven in unikaten prostor, popoln za ustvarjanje novih idej in navdiha.

Prostor je opremljen s tehnologijo za izvedbo poslovnih dogodkov (projektor, platno, LCD tv), udoben lounge prostor pa lahko namesti do 10 uddeležencev.

V sklopu dogodka vam je na voljo kavomat, brezalkoholne pijače, sadje, rogljički in slani prigrizki. Na vašo željo pa lahko dogodek dopolnimo še s kosilom v naši restavraciji. 

Med dogodkom so vam na voljo tudi golf palice za interaktiven odmor med dogodkom.

dogodki@cubogolf.com

Golf indoor teambuilding ali najem prostora za večje skupine

Paket za skupine do 20 oseb – 2 uri

Za vse večje skupine nas kontaktirajte, da vam lahko pripravimo individualni paket.

dogodki@cubogolf.com

Lokacija in kontakt

CUBO golf igrišče Ljubljana
Smlednik 200
1216 Smlednik,
Slovenija

 

041 903 555

info@cubogolf.com

<img>
<img>
<img>
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.