Ugodnosti za imetnike letnih kart

CUBO dogodki in turnirji

Turnirji, zabavni in družabni dogodki, klubkse aktivnosti GK CUBO v letu 2024.

 

Skupinske delavnice za izboljševanje igre

Skozi leto bo CUBO golf v sodelovanju z učitelji golf akademije organiziral različne delavnice za izboljševanje igre. Delavnice se bodo pričele v začetku marca, odvisno od vremena. Člani igrišča bodo o razpoložljivih delavnicah obveščeni in se jih bodo lahko brezplačno udeležilo po predhodni prijavi.

Učitelji golf akademije so igralecem prav tako na voljo za individualne tečaje za izboljšanje igre. Člani igrišča imajo določen popust na rezervacijo ure na recepciji igrišča s svojo letno karto.

CUBO družabni dogodki

V letu 2020 smo na CUBO golf igrišču pričeli z organizacijo CUBO družabnih turnrijev, kjer ste igralci imeli priložnost tekmovalno golf igro združiti tudi z druženjem. Klubska hiša z restavracijo in zunanja terasa sta idealna prostora za druženje na igrišču. Ne le za golfiste, pač pa tudi zunanje obiskovalce.

Družabne dogodke bi v naslednji sezoni želeli še nadgraditi še z različnimi delavnicami, plesnimi večeri, butičnimi koncerti ter druženji z igralci povabljenih klubov drugih igrišč. Nekateri izmed teh dogodkov bodo za zunanje obiskovalce vključevali tudi vstopnino. Igralci, ki jim članstka karta omogoča, bodo posebej vabljeni na dogodke in bo udeležba za njih brez vstopnine.

Popusti za igranje na CUBO partnerskih igriščih

Na recepciji pokažite svojo kartico Cubo golf igrišča (letno karto).

Riverside golf

ZAgreb, HR

Partnersko igrišče Riverside golf Zagreb za vse imetnike letne karte na našem igrišču ponuja 25% popust na redno ceno igralnine. Na recepciji pokažite svojo kartico Cubo golf igrišča (letno karto).

www.riversidegolf.hr

Jadranska avenija 6, 10020 Zagreb

Facebook stran

Fontana golf

Oberwaltersdorf, AT

Igrišče Fontana za vse imetnike letne karte na našem igrišču ponuja 30% popust na redno ceno igralnine. Na recepciji pokažite svojo kartico Cubo golf igrišča (letno karto).

https://fontana.at

Fontana Allee 1, 2522 Oberwaltersdorf

Facebook stran

Asolo Golf club

IT

Partnersko igrišče Asolo Golf Club za vse imetnike letne karte na našem igrišču ponuja 3x na leto brezplačno igralnino, če igralec biva v namestitvi Foresteria Asolo Golf. Ob rezervaciji sporočite, da ste imetnik letne karte in pokažite svojo kartico Cubo golf igrišča ob prihodu v Asolo Golf.

https://www.asologolf.it

Via dei Borghi, 1, 31034 Cavaso del Tomba TV, Italija

Facebook stran

Dobroimetje v CUBO golf restavraciji

Člani igrišča, imetniki letne karte na CUBO golf igrišču imajo prednaloženo dobroimetje, ki ga lahko porabijo za gostinske storitve v CUBO golf restavraciji, ob plačljilu z letno karto.

Dobroimetje lahko koristijo za hrano ali pijačo.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.