CUBO golf igrišče 

LJUBLJANA

Mirna okolica kraja Smlednik, ki je od Ljubljanje oddaljen le 15 minut vožnje, se ponaša z 18 luknjamami, ki povezujejo kar 5.872 metrov dolžine. Vsaka luknja nosi svojo zgodbo, ki vas bo zagotovo prevzela. Poleg igrišča, ki gosti tako profesionalne kot amaterske igralce golfa, ki se želijo rekreirati v naravi, infrastruktura ob igrišču ponuja veliko zabave tudi za ostale obiskovalce. Klubska hiša gosti priljubljeno restavracijo CUBO golf, kjer vsak dan pripravljamo vrhunska kosila in večerje. Restavracija je priljubljena točka za postanek in okrepčilo tudi mimoidočih pohodnikov in kolesarjev, ki radi uživajo v lepotah narave.

 

Igrišče ODPRTO za igranje od 10h naprej. Vadišče dolge igre odprto od 10h naprej. 

Topracer serija najbližji zastavici

Pričenja se DRUGA serija turnirjev Toptracer najbližji zastavici Powered by Callaway Golf.

Vsak teden od ponedeljka do petka, se bo odvijalo tekmovanje v najbližji zastavici  na Toptracer igri Nearst to the Pin. Vsako soboto razglasimo tedenskega zmagovalca, ki prejme praktično darilo.

Serija bo trajala do 11.10.2024, ko razglasimo 20 zmagovalcev, ki se uvrstijo v finalno tekmovanje za Callaway Paradym driver.

Toptracer Range na CUBO golf

Toptracer obsega najbolj razširjen sistem za sledenje žogicam na svetu, ki revolucionira igro golfa. Ta inovativna tehnologija, ki je v Sloveniji na voljo zgolj na našem igrišču, vam omogoča pregledovanje pomembnih informacij o vaši igri, kot sta smer udarca in hitrost žoge. Prav tako boste lahko virtualno igrali različne zabavne igre in tekmovali v igri na nekaj najbolj znanih in zahtevnih igriščih za golf na svetu.

Nakup darilnega bona

Naj bo darilo za vaše najbližje, prijatelje ali poslovne partnerje nekaj posebnega!
Podarite jim izlet v naravo, na zelene površine CUBO golf igrišča, kjer bodo lahko uživali v svojem najljubšem športu ali sploh prvič zavihteli palico za golf.

Izberite enega izmed že pripravljenih darilnih paketov ali z vrednostnim bonom izbito prepustite obdarjencu.

Cenik letnih kart in cenik za sezono 2023/2024

Preverite, kaj vse vam ponuja CUBO golf igrišče in izberite storitev ali paket po svoji meri. CENIK CUBO 

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte na: info@cubogolf.com ali: 041 903 555

Priznana serija After job 9 tudi na CUBO golf igrišču

After job 9 je v 2022 prvič gostila tudi na CUBO golf igrišču. Udeleženci turnirja so imeli možnost igrati tudi 18 lukenj.

V sklopu  serije turnirjev After Job 9 CUBO Golf nas v 2023 čakajo novi turnirji. Preverite vse termine.

Varuhi zelenic CUBO golf igrišča

Vsi želimo uživati in igrati na kvalitetnih zelenicah in, ker sobivamo na tem prostoru, vas vabimo, da se pridružite projektu ‘Varuhi zelenic’ in skupaj z nami, ekipo vzdrževalcev in ostalimi golfisti skrbite za zelenice. Obenem imate možnost igrišče opozarjati o nepravilnostih in predlagati izboljšave.

Posebna golf ponudba

ZAČETNI TEČAJ – SPOZNAJ GOLF

✔ spoznavanje osnov golfa

✔ praktični tečaj različnih udarcev

✔ zaključek tečaja z igro na igrišču

TEAMBUILDING – GOLF

✔ različni paketi spoznavanja golfa

✔ šport in zabava

✔ pogostitev in druženje

Zgodovina igrišča

Gradnja golf igrišče se je začela v začetku leta 2007 po navodilih arhitekta Petra Škofica. V prvem letu je ekipa pod vodstvom avtorja celotnega projekta Marka Štirna naredila vsa groba terenska dela, drenaže na zelenicah in udarjališčih, namakalni sistem ter že v jesenskem času zatravila prvih devet lukenj.

V začetku leta 2008 so dokončali podrobna dela na drugih devetih luknjah ter jih v aprilu zatravili. V prvi polovici leta 2008 so začeli graditi klubsko hišo, trgovino ter pokrito vadbišče.

Igrišče so odprli leta 2009. Na objektih prevladujejo predvsem naravni materiali, ki odlično sovpadajo v idilično okolje golf igrišča.

Igrišče je med 25. in 28. julijem 2012 gostilo evropsko žensko amatersko prvenstvo.  Prijavljenih je bilo 144 tekmovalk iz 25 evropskih držav. Šlo je za tekmovalke s samega vrha amaterskega evropskega golfa, torej za ženske na poti proti profesionalnim golfistkam.

Igrišče je med 8. in 12. julijem 2014 gostilo evropsko amatersko prvenstvo za ženske.  20 reprezentanc se je borilo za naslov evropskih prvakinj. Na tekmovanju, ki se je odvijalo pod okriljem Evropske golf zveze so slovenske barve zastopale Katja Pogačar, Nastja Banovec, Ema Grilc, Ana Belac, Lara Ječnik in Taša Torbica.

Igrišče je kandidiralo za izbor top 100 golf igrišč v Evropi, saj se uvršča med najbolj urejena golf igrišča v tem delu Evrope.

Igrišče je gostilo evropsko amatersko prvenstvo.

Januarja 2018 je golf igrišče na Smledniku spremenilo lastnika, ki želi zagotoviti golfistom in golfistkam odlične pogoje za igro.

Igrišče je oktobra 2020 gostilo Evropsko prventsvo amaterskih golfistk.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.