CUBO golf igrišče 

LJUBLJANA

Mirna okolica kraja Smlednik, ki je od Ljubljanje oddaljen le 15 minut vožnje, se ponaša z 18 luknjamami, ki povezujejo kar 5.872 metrov dolžine. Vsaka luknja nosi svojo zgodbo, ki vas bo zagotovo prevzela. Poleg igrišča, ki gosti tako profesionalne kot amaterske igralce golfa, ki se želijo rekreirati v naravi, infrastruktura ob igrišču ponuja veliko zabave tudi za ostale obiskovalce. Klubska hiša gosti priljubljeno restavracijo CUBO golf, kjer vsak dan pripravljamo vrhunska kosila in večerje. Restavracija je priljubljena točka za postanek in okrepčilo tudi mimoidočih pohodnikov in kolesarjev, ki radi uživajo v lepotah narave.

 

IGRIŠČE JE ZARADI VREMENSKIH RAZMER TRENUTNO ZAPRTO ZA IGRANJE. PRAV TAKO VADIŠČE.

Zgodovina igrišča

Gradnja golf igrišče se je začela v začetku leta 2007 po navodilih arhitekta Petra Škofica. V prvem letu je ekipa pod vodstvom avtorja celotnega projekta Marka Štirna naredila vsa groba terenska dela, drenaže na zelenicah in udarjališčih, namakalni sistem ter že v jesenskem času zatravila prvih devet lukenj.

V začetku leta 2008 so dokončali podrobna dela na drugih devetih luknjah ter jih v aprilu zatravili. V prvi polovici leta 2008 so začeli graditi klubsko hišo, trgovino ter pokrito vadbišče.

Igrišče so odprli leta 2009. Na objektih prevladujejo predvsem naravni materiali, ki odlično sovpadajo v idilično okolje golf igrišča.

Igrišče je med 25. in 28. julijem 2012 gostilo evropsko žensko amatersko prvenstvo.  Prijavljenih je bilo 144 tekmovalk iz 25 evropskih držav. Šlo je za tekmovalke s samega vrha amaterskega evropskega golfa, torej za ženske na poti proti profesionalnim golfistkam.

Igrišče je med 8. in 12. julijem 2014 gostilo evropsko amatersko prvenstvo za ženske.  20 reprezentanc se je borilo za naslov evropskih prvakinj. Na tekmovanju, ki se je odvijalo pod okriljem Evropske golf zveze so slovenske barve zastopale Katja Pogačar, Nastja Banovec, Ema Grilc, Ana Belac, Lara Ječnik in Taša Torbica.

Igrišče je kandidiralo za izbor top 100 golf igrišč v Evropi, saj se uvršča med najbolj urejena golf igrišča v tem delu Evrope.

Igrišče je gostilo evropsko amatersko prvenstvo.

Januarja 2018 je golf igrišče na Smledniku spremenilo lastnika, ki želi z vlaganji in  reorganizacijo igrišče dvigniti še na višjo raven ter zagotoviti golfistom in golfistkam odlične pogoje.

Igrišče je oktobra 2020 gostilo Evropsko prventsvo amaterskih golfistk.

Cenik sezona 2020/2021

Preverite, kaj vse vam ponuja CUBO golf ingrišče in izberite storitev ali paket po svoji meri. CENIK CUBO golf sezona 2020/2021.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte na: info@cubogolf.com ali: 041 903 555

Nakup darilnega bona

Naj bo darilo za vaše najbližje, prijatelje ali poslovne partnerje nekaj posebnega!
Podarite jim izlet v naravo, na zelene površine CUBO golf igrišča, kjer bodo lahko uživali v svojem najljubšem športu ali sploh prvič zavihteli palico za golf.

Izberite enega izmed že pripravljenih darilnih paketov ali z vrednostnim bonom izbito prepustite obdarjencu.

Posebna golf ponudba

GOLF NEOMEJENO

✔ 2 dni neomejene igre golfa

✔ 2 nočitev za dve osebi v CUBO hotel

✔ kulinarično razvajanje

DOBRODOŠLE DAME

✔ za dekleta, ženske, mame, hčere, babice in vnukinje

✔ 1 igralnino kupiš, 1 dobiš

✔ ponedeljki in torki do 12h

DESETKA ZA SVEŽE ZAMAHE

✔ 10 igralnin za 9 lukenj

✔ prvi golf zamahi

✔ brezplačna izposoja seta palic

ZAČETNI TEČAJ – SPOZNAJ GOLF

✔ spoznavanje osnov golfa

✔ praktični tečaj različnih udarcev

✔ zaključek tečaja z igro na igrišču

SENIORSKI DNEVI – 55+ LET

✔ s prijateljem na igro golfa

✔ ponedeljki in torki do 12h

✔ za seniorje in seniorke nad 55 let

TEAMBUILDING – GOLF

✔ različni paketi spoznavanja golfa

✔ šport in zabava

✔ pogostitev in druženje

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.