Aktualno

cubo golf

Golf je lahko zabaven. Pridružite se zabavi na CUBO Golf vadbišču. Tudi, če še ne igrate golfa.

by | Jun 13, 2024 | Aktualno, Blog, Informacije za igralce, Spoznaj golf, Uncategorized @sl

Za ljubitelje golfa in njihove prijatelje smo pripravili poseben paket, ki omogoča zakup celotnega boksa, prostora na vadišču. S tem si zagotovite prostor za svojo skupino, kjer lahko v sproščenem vzdušju preizkušate svoje veščine in uživate v dobri družbi. Naj bo to priložnost za družinsko srečanje, prijateljsko tekmovanje ali poslovno druženje – vsak bo našel nekaj zase.

<img>

 

 

 

Piko na i dodaja Toptracer, najbolj razširjen sistem za sledenje žogicam na svetu, ki je ekskluzivno na voljo v Sloveniji prav na našem igrišču. Ta napredna tehnologija omogoča podroben pregled vaše igre, saj beleži ključne podatke, kot sta smer udarca in hitrost žoge. Tako lahko natančno analizirate svoje udarce in izboljšate svojo tehniko. Poleg tega lahko virtualno igrate različne zabavne igre in se pomerite na nekaterih najbolj znanih in zahtevnih golf igriščih na svetu, kar doda element tekmovalnosti in vznemirjenja.

 

 

 

Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali začetnik, je CUBO Golf vadbišče popolno mesto za zabavo ob petkih zvečer. Golf je šport, ki spodbuja druženje in sprostitev, hkrati pa ponuja izzive za vse ravni znanja. Naše vadbišče omogoča, da v igri uživate ne glede na vaše predhodne izkušnje.

Tekom večera je vsem na voljo tudi eden izmed naših učiteljev, ki vam bo v pomoč pri prvih golf udarcih ali zgolj pomagal izpopolniti udarce. 

 

 

Ob igri vas bo spremljala odlična ponudba hrane in pijače, kar bo poskrbelo za popolno večerno doživetje. Prijatelji, smeh, okusna hrana in pijača – vse to ustvarja posebno vzdušje z reflektorji, barvnimi lučmi in našim hišnim DJ-em, ki vas bo navdušilo in pritegnilo, da se znova vrnete.

 

Če iščete način, kako aktivno in zabavno preživeti petkov večer, potem je CUBO Golf vadbišče prava izbira za vas. Pridite in odkrijte, kako zabaven je lahko golf, in preživite nepozabne trenutke v družbi prijateljev. Čakamo vas z odprtimi rokami in pripravljeni na igro!

 Rezervirajte svoj paket

Pet razlogov, zakaj je CUBO Golf vadbišče odlična zabava za vse

 

1. **Družabno vzdušje**: Vsak petek od 20:00 do 22:00 lahko uživate v prijetnem druženju s prijatelji, družino ali sodelavci, ob odlični hrani in pijači.

 

2. **Napredna tehnologija**: Toptracer, najbolj razširjen sistem za sledenje žogicam, omogoča natančno analizo vaše igre in zabavne virtualne igre, kar doda element tekmovalnosti in vznemirjenja.

3. **Primerno za vse nivoje**: Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali začetnik, je vadbišče prilagojeno za vse ravni znanja, kar omogoča, da vsak uživa v igri.

4. **Zakup celotnega boksa**: Poseben paket za skupine omogoča zakup celotnega boksa, kar zagotavlja zasebnost in personalizirano izkušnjo za vašo skupino.

5. **Edinstvena izkušnja**: Vadbišče pod reflektorji ponuja edinstveno večerno doživetje, ki združuje šport, zabavo in sprostitev v enem.

Več o paketu si lahko preberete na naši strani: BALLS & LIGHTS

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.