Aktualno

cubo golf

Otvoritveni after job 9 CUBO golf turnir

by | Apr 15, 2024 | Aktualno, Blog, Informacije za igralce, Uncategorized @sl | 0 comments

Razburljiv dan po službi na After job 9 CUBO golf otvoritvenem turnirju

<img>

Sonce je zahajalo in metalo zlat sij na slikovito klubsko hišo CUBO golf igrišča, ko so se še zadnji igralci zbrali na terasi za pogostitev, razglasitev rezultatov in predstavitev novosti serije. 

Navdušenje je napolnilo zrak že popoldan, ko so se ljubitelji golfa z vseh ravni znanja zbrali na novi sezoni prijateljskega tekmovanja in druženja, v tretji sezoni After Job 9 CUBO Golf.

Igralci so si izmenjevali nasmehe in pozdrave, željni pokazati svoje sposobnosti na igrišču. Od izkušenih profesionalcev do začetnikov, vsi so bili pripravljeni dati vse od sebe. Da je že prvi turir potekalo vse v duhu nadgrajene in izpopolnjene serije After job so organizatorji z Gregorjem Vehovcem in Dejanom Podgorškom na čelu igralce tokrat počasitili s sponzorskimi majcami. 

 

Skozi celotno igrišče sta odmevala vesela igra in smeh, medtem ko so igralci krmarili po fairwayih in hitrih zelenicah. Z vsakim zamahom so se ustvarjali novi spomini. Tekmovalni duh je bil živ in zdrav, vendar je bil občutek skupnosti tisti, ki je resnično definiral dogodek. Ne glede na končne rezultate je vsak udeleženec odšel z občutkom dosežka in izpolnjenosti, za kar vedno poskrbijo tudi naša žrebanja nagrad, ki jih je tokrat popestrila še steklarna Rogaška s čudobitim setom daril. 

 

Ko je sonce zašlo za obzorje, so trknili še zadnji kozarci steklarne Rogaška, kar je označilo konec uspešnega turnirja. Vendar se navdušenje tu ne konča. Z še več turnirji, ki se vrstijo v seriji After Job 9, se udeleženci že veselijo naslednje priložnosti, da se podružijo na zelenicah.

 

Golfski turnir After Job 9 CUBO je bil več kot le turnirski golf dogodek. Ogromna zahvala vsem, ki ste se nam pridružili na otvoritvenem turnirju. Vaše navdušenje in športni duh sta dogodek naredila nepozaben. 

Čudovit otvoritveni turnir, ki ga je podprla Rogaška je zgolj uvod v vsa presenečenja, ki smo jih letos skupaj z organizatorji pripravili za vas. Pripravite se na še več zabave, izzivov in čudovitih trenutkov. Se vidimo na igrišču! 

Nekaj utrinkov iz otvoritvenega turnirja lahko najdete spodaj.

<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.