Aktualno

cubo golf

Golf igrišče – lokacija za poroko?

by | Mar 6, 2024 | Blog, Dogodki in nasveti, Poroka, Posebna doživetja | 0 comments

 

Morda se vam zdi zamisel o poroki na golf igrišču nenavadna, vendar ko bomo z vami delili vse prednosti in čudovite značilnosti lokacije, boste morda začeli razmišljati o golf igrišču kot o idealni poročni lokaciji. Golf igrišča so pogosto urejena tako, da se lepo vklapljajo v naravno okolje, kar pomeni, da lahko pričakujete ogromno zelenih površin, čudovite razglede in obilo miru. In golf igrišče CUBO ni izjema.

Razkošje v objemu narave

CUBO golf ponuja neskončne zelene površine, ki so kot nalašč za razkošno in romantično poroko. Pomislite na eleganten beduinski šotor, okrašena z rožnimi venčki in svilenimi trakovi – idealno za izmenjavo obljub in civilni obred. Poročne fotografije, posnete pred ozadjem s širnimi panorami in idilično naravo, bodo za vedno ujele trenutek vaše pravljice.

Prilagodljiva organizacija poroke 

Glede na to, da je golf igrišče odprt prostor, lahko praznovanje poročnih zaobljub prilagodite tako, da ustreza vašim željam in slogu. Morda si želite piknik stil poroke z neformalnim vzdušjem? Brez težav. CUBO golf je celo idealen prostor za takšen dogodek. Beduinski šotor ali CUBO golf restavracija z lahkoto sprejmeta večje število gostov, dekoracija in poročni stil pa je lahko prilagojena vašemu osebnemu okusu, ne glede ali preferirate vintage, rustikalni ali čisto moderni minimalistični stil.

Golf igrišče, kraj kjer se uresničijo sanje 

Zdi se kot, da si je težko zamisliti bolj pravljično lokacijo za poroko kot je golf igrišče – mesto, kjer so zelena igrišča, mirno ozračje in neprimerljivo lepo naravno ozadje za praznovanje ljubezni. Golf igrišče CUBO v Smledniku je tako unikatna destinacija, ki je kot nalašč za ustvarjanje nepozabnih poročnih trenutkov in za proslavljanje enega najpomembnejših dni v vašem življenju.

 

Vsekakor bo vaša poroka dogodek, ki ga bodo gostje nosili v srcu. Zato se odločite za nekaj edinstvenega. Naj bo vaša poroka nepozabna zgodba, katere del bo tudi ta osupljiva lokacija. Konec koncev je vaš poročni dan nekaj, kar se zgodi enkrat v življenju. Zakaj ne bi izbrali nečesa posebnega, nečesa, kar bo ustvarilo večno spomin.

 

 

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.