Aktualno

cubo golf

Pregled poročnih trendov 2024. Kaj je IN in kaj OUT za leto 2024.

by | Feb 12, 2024 | Blog, Dogodki in nasveti, Poroka | 0 comments

Ker se poročni trendi vedno znova razvijajo in spreminjajo, pari nenehno iščejo sveže ideje, da bi svoj poseben dan naredili nepozaben, obenem pa bi ta dan odseval njihovo osebnost. Ko vstopamo v novo sezono porok je pomembno, da smo seznanjeni z najnovejšimi trendi, ki bodo po mnenju organizatorjev porok krojili poroke v letu 2024. Od same dekoracije do obleke in vsega vmes, tukaj je izčrpno poročilo o tem, kaj je IN in kaj je OUT v svetu porok za leto 2024.

⇑ In: Mikroporoke

Na podlagi trenda intimnih srečanj, mikroporoke popeljejo koncept še korak dlje. Tako, da dodatno zmanjšajo število gostov na le peščico tesnih prijateljev in družinskih članov. Ti ultrapersonalizirani dogodki omogočajo parom, da se osredotočijo na pomenljiva druženka in praznovanje z zgolj najbolj pomembnimi osebami v življanju para, hkrati pa zmanjšajo stroške in poenostavijo organizacijo.

Minili so časi velikih plesnih dvoran in obsežnih prireditvenih prostorov. Namesto tega se pari odločajo za bolj intimna in nekonvencionalna prizorišča, ki odražajo njihovo osebnost in interese. Slikovite zunanje lokacije in edinstvena prizorišča dodajo porokam značaj in čar, obenem pa gostom zagotovijo bolj intimno okolje in povezanost s parom.

 

⇑ In: Trajnostne poroke

Trajnost je postala pomembna točka v različnih vidikih življenja in poroke niso izjema. Pari se vse pogosteje odločajo za okolju prijazne prakse, od pridobivanja lokalno pridelanega cvetja do veganskih in vegetarijanskih obrokov. Sprejemanje trajnosti ne le zmanjša vpliv na okolje, ampak praznovanju doda tudi edinstven vtis in element odgovornosti do okolja.

Minili so časi ekstravagantnega zapravljanja na porokah. Dekoracija za enkratno uporabo, plastika za enkratno uporabo in pretirana embalaža postajajo zastareli, saj pari dajejo prednost okolju prijaznim alternativam. Namesto tega se odločajo za materiale, ki jih je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati, in zmanjšujejo nepotrebne odpadke, kjer koli je to mogoče. Izberite tiste lokacije, ki delujejo v skladu z naravo tako v smislu priprave prostora, pogostitve, kot celotnega poročnega vzdušja.

⇑  In: Personalizacija

Pari svoje poroke prepojijo z elementi, ki odražajo njihovo edinstveno osebnost in ljubezensko zgodbo. Od prilagojenih zaobljub do izbranih seznamov spremljevalne glasbene podlage, do dekoracije. Organizacija poroke po meri para je ključna za ustvarjanje poroke, ki se zdi pristna in unikatna. Gostje cenijo premislek in trud, vložen v organizacijo dogodka, ki resnično odseva osebnost para.

CUBO ekipa, ki vam bo pomagala pri organizaciji poroke ima dolgoletne izkušnje organizacije najrazličnejših vrst dogodkov. Tako poroka ne bo prvi dogodek s katerim se ukvarjajo, v ospredje pa je vedno postavljen vsak par in skozi vsako zgodbo jih vodi individualno prilagajanje željam in potrebam gostov, da ustvarijo edinstven dogodek. CUBO golf ne gosti zgolj porok, ampak ustvarja doživetja.

 

⇓ Out: “Cookie-Cutter” Poroke

Generične poroke, ki so zgolj kopija že videnega, postajajo passé, saj se pari želijo oddaljiti od tradicije in sprejeti individualnost. Klasično dekoracijo, neosebna darila in predvidljive obrede nadomeščajo doživetja po meri, ki govorijo o interesih, vrednotah in skupnih izkušnjah para.

⇑  In: Prepoved uporabe mobilnih telefonov

Prepoved uporabe mobilnih telefonov na porokah se je uveljavila iz več razlogov, predvsem zaradi izboljšanja poglobljene izkušnje in spodbujanja druženj med gosti. Prvič, spodbuja goste, da so popolnoma predani dogodku in dogajanju, namesto da bi jih motili telefoni ali družbeni mediji. To omogoča, da se resnično potopijo v obred in praznovanje ter ustvarijo bolj intimno in pristno vzdušje.

Poleg tega politika prepovedi uporabe mobilnih telefonov pomaga ohranjati zasebnost para in njunih gostov. Zaradi razširjenosti skupne rabe v družabnih omrežjih lahko pari raje ohranijo nekatere trenutke svojega poročnega dne zasebne in intimne, ne da bi pri tem tvegali, da bi nepooblaščene fotografije ali videoposnetke delili na spletu.

Poleg tega lahko pari s tem, ko dokumentiranje dogodka zaupajo profesionalnim fotografom in snemalcem, zagotovijo najvišjo kakovost ujetih spominov. To odpravlja možnost, da bi amaterske ali neprivlačne fotografije krožile po spletu, s čimer se ohranja lepota in pomen dneva.

 

⇓ Out: Destinacijske poroke

Oddaljene poročne destinacije so v zadnjem času vse manj priljubljene iz več razlogov. Prvič, zaradi logističnih izzivov, kot so omejitve potovanja, vizumske zahteve in skrbi za zdravje, zlasti v luči globalnih dogodkov, kot so pandemije. Načrtovanje in udeležba na  poroki na oddaljeni destinaciji je bolj zapletena in potencialno tvegana tako za par, kot za njune goste. Poleg tega so stroški, povezani s potovanjem, namestitvijo in drugimi izdatki, lahko previsoki za goste, kar vodi v manjšo udeležbo in potencialno izključuje ljubljene osebe, ki si ne morejo privoščiti ali opraviti potovanja na dolge razdalje.

Poleg tega trend k bolj intimnim porokam v nasprotju z velikimi dogodki pare pogosto pripelje do tega, da dajo prednost prizoriščem bližje domu, kjer lahko praznujejo s svojimi najbližjimi. Ta premik k manjšim družbam prav tako omogoča parom, da svoj proračun namenijo ustvarjanju bolj nepozabne izkušnje, prilagojene paru in gostom, namesto da bi porabili znaten del za stroške, povezane s potovanjem.

⇑   In: Svetle in drzne barve

Svetle in drzne barve omogočajo parom, da izrazijo svojo drznost in zabavno plat in pokažejo svoj edinstven slog in ustvarjalnost. Kar praznovanju doda vznemirjenje in pričakovanje. Poleg tega so svetle barve same po sebi vesele in zabavne ter med gosti vzbujajo občutke sreče in praznovanja. Po obdobju negotovosti in pretresov si pari prizadevajo ustvariti poroke, ki so polne pozitivnosti in optimizma, živahne barve pa igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju prazničnega in živahnega vzdušja.

Poleg tega pare vedno bolj privlači vizualno osupljiva estetika, ki se dobro izrazi na fotografijah in posebej pade v oči na družbenih medijih, kot je Instagram, kjer lahko drzne barve pomagajo, da poroka posebej izstopa in pritegne pozornost.

⇓  Out: ujemajoče obleke za družice

Ujemanje oblek za družice je leta 2024 v upadu zaradi premika k vključenosti, individualnosti in personalizaciji na porokah. Pari vse bolj priznavajo, da so njihove družice unikatni posamezniki z različnimi telesnimi strukturami, slogi in preferencami. Posledično se univerzalni pristop k obleki za družice umika bolj prilagodljivim opcijam. Če vsaki družici omogočite, da izbere obleko, ki ustreza njenemu individualnemu slogu in laska njeni postavi, lahko pari zagotovijo, da se bodo vsi počutili samozavestno in udobno na poročni dan. To spodbuja občutek spoštovanja med družicami, ki lahko izrazijo svojo osebnost, medtem ko še vedno imajo pomembno vlogo pri praznovanju.

Za zaključek….

CUBO golf igrišče izstopa kot idealno prizorišče za poroke v letu 2024 zaradi neprimerljive kombinacije naravnih lepot, izkušene ekipe in prilagodljive ponudbe. Ugnezdeno sredi slikovite pokrajine in bujnega zelenja, CUBO ponuja osupljivo kuliso za pare, ki iščejo romantično in nepozabno okolje za svoj poseben dan.

Obsežna in odprta lokacija z edinstveno leseno hišo ponuja neskončne možnosti za obred in sprejeme na prostem, kar parom omogoča, da svojo poročno izkušnjo prilagodijo svoji edinstveni viziji. Z vrhunsko ponudbo, storitvami, ki se prilagajajo panu in dih jemajočim okoljem je CUBO golf igrišče izhodišče za nepozabno poročno slavje, ki presega pričakovanja in pusti trajen vtis tako za pare kot goste.

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.