Aktualno

cubo golf

Odkrijte moč Toptracer tehnologije

by | Jan 27, 2024 | Blog, Dogodki in nasveti, Informacije za igralce, Spoznaj golf | 0 comments

V vedno spreminjajočem svetu, tehnologija še naprej igra ključno vlogo pri izboljšanju celotne izkušnje za igralce. Ena takšna inovacija, ki je navdušila golf skupnost, je tehnologija Toptracer. Golf igrišče CUBO je prvo golf igrišče v Sloveniji, ki je sprejelo to napredno rešitev in jo svojim igralcem ponuja brezplačno. Poglobimo se v svet Toptracerja in raziščimo transformativni vpliv, ki ga ima na igro golfa.

 

Toptracer je sistem sledenja žogicam najnovejše generacije, ki uporablja napredno tehnologijo kamere za sledenje poti letenja golf žogic, ki jih igralec udari na vadišču. Toptracer, ki je bil prvotno zasnovan za profesionalne golfiste, za ponazoritev poti in hitrosti udarcev med turnirji. Je pa uspešno našel pot na igrišča za golf po vsem svetu ter ustvaril poglobljeno in privlačno izkušnjo za igralce vseh ravni spretnosti.

Na CUBO golf igrišču je integracija tehnologije Toptracer spremenila tradicionalno izkušnjo vadbe udarcev na vadišču. Minili so dnevi, ko so igralci udarjali žoge v neznano; zdaj lahko igralci takoj prejmejo natančen in takojšen povratni odziv na svoje udarce. Sistem zagotavlja dragocene podatke, kot so hitrost žoge, razdalja leta, izstrelitveni kot in drugo, kar igralcem golfa omogoča natančno analizo in izboljšanje njihovih udarcev.

 

Revolucionarne funkcije

Virtualna golf igrišča:

Tehnologija Toptracer ponuja virtualno golf izkušnjo, ki igralcem omogoča, da odigrajo nekaj najbolj znanih svetovnih igriščih kar iz udobja svojega lokalnega vadbišča.

Tekmovanja:

Golfisti se lahko vključijo v prijateljska tekmovanja s prijatelji ali soigralci s pomočjo različnih načinov igre, ki jih ponuja Toptracer. Potopite se v vznemirljive igre, kot je “Closest to the Pin” kjer je cilj preprost – žogo zadeti čim bližje cilju. Postavite konec starim debatam, komu je uspel “Longest Drive”. Doživite Toptracer 30, oceno znanja golfa, ki zagotavlja podrobno analizo vaših 30 udarcev za osebne vpoglede.

Analiza in izboljšanje podatkov:

S podrobnimi podatki o udarcih v realnem času lahko igralci prepoznajo področja za izboljšanje svojega zamaha in tehnike. Ta analitični pristop k vadbi izboljša krivuljo učenja in pospeši razvoj spretnosti.

Približajte golf svojim otrokom

Če želite razbiti vse stereotipe povezane z golfom, vzemite svoje otroke na naše igrišče in jih naučite igrati zabavno in razburljivo igro Go Fish. Ta zabavna in tekmovalna igra ima preprosto nalogo za igralce: zajeti 24 morskih bitij, da si prislužite čim več zvezdic. S to in podobnimi igrami se bodo vaši otroci zaljubili v golf, in kmalu bi lahko imeli partnerja za vaše dolge sprehode po našem golf igrišču z 18 luknjami. 😊

 

Dogodki Toptracer na CUBO golf igrišču

V preteklem letu se je vsak delavnik od ponedeljka do petka odvijalo razburljivo tekmovanje v Toptracer izzivu Nearest-to-the-Pin. Vsako soboto smo razglasili izbrano luknjo za naslednji teden in razkrili tedenskega zmagovalca. Serija, ki je trajala do 20.10.2023, je bila polna tekmovalnega duha in strastnih udeležencev.

Top 20 igralcev na tedenski lestvici najboljših si je prislužilo točke za skupno lestvico, ki je določala položaje za finalno tekmovanje. Vsak ponedeljek smo objavili lestvico v našem klubskem prostoru na monitorjih, kar je igralcem omogočilo sledenje njihovim dosežkom in mestom.

Ob zaključku serije 20.10.2023 smo razglasili top 20 igralcev na lestvici, ki so se uvrstili v končni dogodek, načrtovan za 21.10.2023. Finalno tekmovanje je vključevalo 10 lukenj Najbližje zastavici, pri čemer so igralci zbirali točke za vsak krog. Najboljših 5 igralcev iz končne serije se je uvrstilo v žreb za prestižno glavno nagrado.

Razburljiva glavna nagrada je vključevala nov komplet palic Callaway, ki vključuje  železa, lesovi, driver, putter in torba ter fitting za palice. Serija Nearest to the Pin je bila resnično praznovanje strasti do golfa in druženja, ki jo ustvarjamo, in to trendovsko usmeritev bomo nedvomno nadaljevali tudi leta 2024!

Za nas je še posebej zanimiva možnost igranja in tekmovanja s igralci z vsega sveta, zato smo novembra organizirali tekmovanje s sosedi iz Hrvaške. Ekipi CUBO je nasprotovalo 12 igralcev z različnimi hendikepi iz Brseč Golf kluba, in virtualna tekma je potekala na igrišču St. Andrews. Če vas zanima, kdo je zmagal, preverite to objavo 😉

Če se z golfom srečujete prvič ali si želite zabavne plati golfa, boste navdušeni nad Balls and Lights, Toptracer igrami pod lučmi reflektorjev! Med poletnimi meseci smo vsako petek in soboto zvečer od 19. do 21. ure organizirali golf zabave na vadbišču. Ja, prav ste prebrali … Naš hišni DJ Triller je predvajal najboljšo glasbo, medtem ko so igralci lahko uživali v okusni hrani, pijači in vadbi svoje igre! Letos smo znatno povečali bazo obiskovalcev, ki so prvič prišli poskusit igrati golf, na kar smo še posebej ponosni!

Naša zavezanost brezplačnemu zagotavljanju tehnologije Toptracer našim igralcem kaže na predanost izboljšanju celotne izkušnje golfanja za golfiste. Z sprejetjem te inovativne rešitve CUBO golf igrišče ne sledi le trendom v industriji, ampak zagotavlja tudi, da imajo njegovi igralci dostop do vrhunskih objektov za razvoj veščin golf igre in uživanje.

Ne glede na to, ali ste izkušen igralec golfa ali začetnik, moč Toptracerja na našem igrišču vam odpira nove možnosti za napredek, užitek in prijateljsko tekmovanje.

Spremljajte naše objave in se nam pridružite na tekmovanjih in druženjih tudi v letu 2024. Naj samo namigmeno, da kmalu pričnemo z zimsko ligo Toptracer.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.