Aktualno

cubo golf

Idealna lokacija. Tako za posel, kot za privatne dogodke.

by | Jan 22, 2024 | Blog, Dogodki in nasveti, Informacije za igralce | 0 comments

Vsi predstavniki podjetij, ali agencije, ki prevzemate organizacijo dogodkov za druga podjetja ali vsi, ki organizirate najrazličnejše poslovne dogodke, prezentacije, sestanke ali družabna srečanja, pa tudi če morda sami organizirate zabavo ali praznovanje se zavedate, da prevzemanje izvedbe in odgovornosti za uspešen dogodek ni lahka naloga.

V vsakem podjetju namreč želijo za svoje poslovne partnerje in vse ostale, s katerimi tako ali drugače sodelujejo, konec koncev tudi za zaposlene, le najboljše – tudi pri organizaciji dogodka. Nič manj pa ne želimo niti takrat, ko sami vabimo družino in prijatelje na zasebno zabavo, praznovanje ali družinsko kosilo. Takrat še toliko bolj želimo, da je dogodek popoln in si ga bodo gosti zapomnili.

Izjemno pomembo je, da izberete lokacijo, ki poleg primernega prostora ponuja tudi dodatne storitve, ki vam olajšajo samo organizacijo, obenem pa na lokaciji najdete tudi pravega partnerja, ki bo v pomoč pri sami izvedbi ali celo velik del prevzel nase.

Tako prostor kot ponudba in sama organizacija morajo biti na najvišjem nivoju, saj tudi s tem gradite svojo kredibilnost. Da boste imeli kot organizatorji na voljo vse potrebno za uspešno izvedbo dogodka ter da bo za vse udeležence in goste poskrbljeno v vseh pogledih, v nadaljevanju preverite, na kaj morate biti pozorni, ko najemate prostor ali organizirate privatni dogodek.

            Dostopnost je glavnega pomena pri izbiri lokacije za poslovni dogodek. Če udeleženci prihajajo iz različnih krajev Slovenije ali morda celo iz tujine, mora lokacija biti zlahka dostopna vsem. To lahko močno vpliva tudi na samo stopnjo udeležbe in točnost sestanka. V primeru, da bo že prihod na dogodek ter nepotrebno iskanje parkirnih prostorov za udeležence predstavljala dodatni stres in obremenitev, začetek ne bo najboljši.

            Pri zasebni zabavi preverite, da imajo vaši gosti pravi naslov lokacije in če morda potrebujejo dodatna navodila. Podajte jim informacije kako je z možnostjo parkiranja ali se z lokacijo dogovorite, da lahko po potrebi vašim gostom priskrbijo taxi do doma.

            Izvedba sestanka v prijetnem in spodbudnem okolju lahko pomaga udeležencem, da med sestankom ostanejo osredotočeni in angažirani, kar vodi do bolj produktivnih rezultatov. Dolgočasne dvorane in postavitve nadomestite z izbiro zanimive in stimulativne lokacijo, ki bo navdušila udeležence že ob prihodu. Razmislite tudi o nekoliko drugačni, sproščeni postavitvi, morda s sofami in enosedi.

 

Če organizirate rojstnodnevno zabavo ali praznovanje razmislite o različnih možnostih. Boste organizirali klasično kosilo ali večerjo z izbranim menijem ali se boste odločili za praznovanje, ki bo nekoliko drugačno in si ga bodo vaši gosti res zapomnili. Ste razmišljali o izvedbi dogodka zunaj, pod šotorom? Presenetite udeležence celo s tematsko zabavo o kateri bodo govorili še vsa naslednja praznovanja ali jih povabite na jutranji brunch in posebno priložnost začnite z zajtrkom s priljubljenimi Eggs benedict in mimozami.

 

            Res je, da bodo vsebina pogovorov na vaših poslovnih srečanjih, pravilne poslovne odločitve in vrhunsko pripravljena predstavitev vedno vaša odgovornost. Če se odločite za lokacijo, ki ponuja potrebne storitve, kot so Wi-Fi, projektor in možnost pogostitve, lahko udeležencem, kot tudi predavatelju prihranite čas in težave ter poskrbite, da sestanek poteka bolj gladko. Tu lahko omenimo tako pohištvo, na primer govorniški pult, dovolj velike mize in predvsem udobne stole, kot tudi tehnično opremo, torej vse pisarniške in avdiovizualne pripomočke. Poleg tega ne smete zanemariti niti samega dizajna opreme, prilagojene razsvetljave, konec koncev niti ozračja. Saj želite, da bodo udeleženci vašega dogodka deležni udobja v vseh pogledih. Obenem pa bo vaša ideja prišla do izraza, če bo ustrezno tehnično podprta, vam pa ne bo potrebno skrbeti ali bo vse uspešno potekalo.

            Na prvi pogled tehnična oprema morda ni tako pomembna pri organizaciji privatnega dogodka in ne boste potrebovali projektorja in platna. Vseeno preverite ali vam že na lokaciji lahko pomagajo tudi z izbiro glasbe ali DJ-a, ozvočenjem, če ste si zamislili dogodek z glasbeno podlago. Če prostora in lokacije, ki ste jo rezervirali ne poznate, pa pred potrditvijo preverite samo lokacijo s kratkim obiskom in se prepričajte ali ponudnik ponuja dovolj prostora, kjer nameravajo izvesti vaš dogodek, kako bodo postavljene mize in se tako izognite neprijetnim presenečenjem.

K večji interaktivnosti udeležencev ter dogodkov pripomore tudi sama kulinarična ponudba, kot so odmori za kavo in pogostitve. Pogostitev naj bo organizirana tako, da je udeležencem na voljo čez celoten dogodek in si s pijačo in prigrizki lahko postrežejo sami, kar bo pripomoglo k dodatni sporščenosti dogodka. Za vas bo najbolj preprosto, če izberete ponudnika, ki ponuja celostno ponudbo. Od odmorov za kavo, pogostitve ob prihodu ter kosila, ki bo pripravljeno z najvišjo mero skrbnosti in zadovoljilo še najbolj petične udeležence.

            Hrana in uspešno izvedena pogostitev je poglavitnega pomena pri zasebnih dogodkih. Pri zasebnih dogodkih največkrat želite svoje prijatelje, družino in povabljene dobro pogostiti in se z njimi podružiti. Prosite ponudnika, da vam pripravi predlog menija in svetuje pri sami izbiri. Poleg hrane ne pozabite še na izbiro pijače, ki bo soupadala k hrani ali v primeru, da gre za večje praznovanje, predhodno določite izbiro pijače, ki je na voljo za goste. Boste rojstnodnevno torto naročili na lokaciji ali lahko prinesete in postrežete svojo torto. Ne pozabite razmisliti o morebitni veganski in vegetarijanski opciji ali alergijah. Bo poskrbljeno tudi za alternativne opcije pogostitve.

Zakaj bi v celotnem procesu organizacije ostali sami, če se lahko zaneste na zanesljivega partnerja. Organizacija dogodka za vas predstavlja orgnizacijski in logistični zalogaj. Izberite partnerja, ki bo nase prevzel velik del organizacije vašega dogodka in ki mu boste lahko zaupali. Dogodki, ki jih je vaš partner na lokaciji že organiziral in same izkušnje samega organizatorja naj bodo referenca, da jim zaupate in dovolite prevzeti večji del tovrstnih obremenitev in se tako razbremenite vseh podrobnosti, ki zadevajo organizacijo srečanja. Predhodno pa organizatorju že v začetnem povpraševanju predajte čim več informacij, ki lahko vplivajo na pripravo dogodka, infomacije o tipu dogodka in strukturi udeležencev ter vaše želje, da se bodo lahko najbolj približali vašim pričakovanjem.

            Kar pa je pri vsem običajno ključnega pomena je stroškovna učinkovitost. Kar ne pomeni, da morate izbrati najcenejšega ponudnika. Izbira lokacije mora biti stroškovno učinkovita in ustrezati vašemu proračunu, kar vam obenem lahko pomaga prihraniti denar in smotrno razporediti sredstva za druge vidike. Najlažje boste stroške predvideli s paketno ponudbo, ki že vključuje storitve, ki ste jih rezervirali. Tako boste lahko prepričani, da ne boste prekoračili proračuna in boste lahko stroške v naprej predvideli.

Vse to in še veliko več ponuja CUBO golf igrišče Ljubljana, ki se nahaja pod Šmarno goro, zgolj kratko vožnjo iz Ljubljane. Naša lokacija že dolgo ni rezervirana zgolf za golfiste in golf igro, pač pa ponuja tako konferenčne prostore za poslovne dogodke, kot tudi CUBOgolf restavracijo s pestro kulinarično ponudbo, pakete spoznavanja golfa ter teambuildinge. V poletnih mesecih pa imate možnost organizacije dogodka tudi na zunanji terasi ter atraktivnim beduinskim šotorom. Na CUBO golfu bomo poskrbeli za vse vaše želje in vam pomagali organizirati najrazličnejše dogodke in celo poroko. Po želji vam dodelimo osebno skrbnico dogodka, ki vam bo v pomoč pri organizaciji in izvedbi.

Najemite prilagojen prostor za vaš dogodek.  Za sestanke, prezentacije, poslovne konference in druge poslovne dogodke sta vam na CUBO golf igrišču na voljo dve večnamenski dvorani, ki sta opremljeni z vsemi potrebnimi pisarniškimi in avdiovizualnimi pripomočki (ozvočenje, LCD projektor, projekcijsko platno, flipchart, brezžična internetna povezava, govorniški pult) in sta primerni za srečanja do 80 udeležencev.

            V kolikor iščete lokacijo, ki ponuja nekoliko drugačne kapacitete ali bi celotno izvedbo dogodka preselili v naravo, se lahko odločite za zunanjo teraso ali beduinski šotor. Restavracija ima pred vhodom velik vrt s teraso, ki sprejme večje število gostov. Prostor nudi različne možnosti ureditve in postavitve, tudi odra in ostalih večjih promocijskih elementov.

Prostor, ki vsekakor očara pa je terasa pod šotorom, ki je namenjana zaključenim družbam. Glede na potrebe in želje naročnika teraso lahko opremimo tudi s tehnično opremo. Terasa pod šotorom je dnevni ali večerni prostor za nepozabne dogodke, kot tudi korporativna praznovanja. Z barom pod šotorom in žarom ob terasi, boste navdušili slehernega gosta vašega dogodka. Lahko pa prostor uporabite kot zanimiv prostor poslovnega dogodka, kjer udeležence namesto v dvorano posedete v naravo, na rob igrišča.

CUBO golf restavracija pa ni zgolj prostor za gurmanska razvajanja za kosilo in večerjo, poletne koktejle na sončni terasi, ampak se prav tako lahko prilagodi v prostor za dogodke. Gosti tudi najrazličnejša praznovanja, poroke, zabave, jutranji brunch za skupine. Udeležite se enega izmed znanih zabav Be the party by CUBO golf in se prepričajte, kako se lahko restavracija prelevi v odličen prostor za zabavo.

Nenazadnje, če na dogodku pričakujete tudi udeležence iz tujine vas spomnimo, da lahko rezervirate tudi nočitev Hotelu CUBO v centru Ljubljane. Poskrbeli bomo tudi za prevoz iz ene lokacije do druge. Nenazadnje pa so za vse, ki iščete prostore za manjše poslovne dogodke ali dogodke v centru Ljubljane, tudi v hotelu CUBO na voljo 3 dvorane za poslovne dogodke. Tako je izbire za vaš naslednji dogodek več kot dovolj.

Poleg naštetega nudi CUBO golf tudi prilagojene poslovne pakete za sestanke in dogodke ter zasebne dogodke, ki so oblikovani tako, da ustrezajo spreminjajočim se potrebam klientov. Naj gre torej za sestanek, konferenco ali le sproščeno druženje, je vrhunska izvedba in postrežba zagotovljena. To pa je skupaj z majhnimi nasveti kako se lotiti izvedbe dogodka tudi zagotovilo za popoln uspeh in zadovoljstvo vaših udeležencev in gostov.

Za vse dodatne informacije smo v CUBO golf na voljo na sales@cubogolf.com ali na 041 903 555.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.