Aktualno

cubo golf

Kaj pa v zimskih mesecih?

by | Jan 8, 2024 | Blog, Informacije za igralce | 0 comments

Ne glede na to, da je naše igrišče odprto skozi celo leto, je zima realnost, s katero se moramo soočiti vsi golfisti. Hladnejše vreme in krajši dnevi močno vplivajo na igralne pogoje in pripravljenost igrišča. V hladnejših mesecih lahko golfisti pozimi zaradi snežne odeje ali izjemno nizkih temperatur le redkokdaj dobijo priložnost za igro. Zimske razmere so do sedaj bile dogaj ugodne za igro, vseeno pa  je za igrišča še vedno potrebna posebna nega in skrb, da preprečimo poškodbe.

Golf v hladnejših mesecih je lahko vseeno odlična priložnost za golfiste, da ohranijo in izboljšajo svojo igro. Med meseci, ko večina golfistov pospravi palice, izkoristite tiho okolje golf igrišča in prednosti, ki jih prinaša CUBO golf igrišče, odprto skozi celo leto. Naj vas spomnimo na zgolj nekatere. 

<img>

ČAS IGRANJA

Izven sezone lahko morda najdete več prilagodljivost glede časa igranja, kar je še posebej koristno za zaposlene golfiste, saj je več razpoložljivih terminov, ko je manj igralcev na igriščih. To ponuja priložnost za vadbo na igrišču in uživanje v igri, brez naglice.

AKTIVNOST

Če ne boste igrali nekaj mesecev, ne boste popolnoma pozabili na igro golfa, lahko pa celotna sezona brez vadbe zagotovo poslabša vaš nabor golfskih veščin.

Zakaj ne bi zimskega časa produktivno izkoristili in vadili, medtem ko so drugi prepričani, da tam zunaj nihče ne vadi? Lahko si predstavljate presenečenje na obrazih vaših golfskih prijateljev, ko ugotovijo, da so se vaši udarci čez zimo nekako izboljšali kot poslabšali.

Ne glede na to na kateri del svoje igre morate pozimi izboljšati, igrišče ne bo nič slabše. Razen tega, da so tla nekoliko trša.

Tudi izven sezone lahko svojo igro izpopolnite tudi na našem vadišču dolge igre. Toptracer sistem vam omogoča igranje najrazličnejših svetovnih igrišč ali merjenje udarcev z različnimi palicami. Če še niste, prenesite aplikacijo na svoj telefon, kar vam omogoča spremljanje napredka in vodenje evidence vadbe.

TRENING VZDRŽLJIVOSTI

Golf igrišča imajo edinstvene izzive med zimo, kot je igranje v nizkih temperaturah ter soočanje z močnejšimi vetrovi. Premagovanje teh izzivov lahko izboljša mentalno trdnost in vašo osredotočenost.

NARAVA

Zimski golf ponuja tudi priložnost za povezovanje z naravo na drugačen način – snežne gore, svež zimski zrak in mirni razgledi so del celotnega doživetja.

Nenazadnje, ne pozabite na tiste izjemne čudovite sončne zimske dneve, ki se pojavijo med dolgimi sivimi dnevi. Splača se biti v naravi.

ZIMSKA OPREMA

Vsi igralci golfa obožujejo svojo opremo, ne glede na to, ali cenijo stare priljubljene kose ali uživajo v novih pridobitvah. Zimski golf ponuja številne možnosti za razmišljanje o novih kosih opreme ali iskanje zaupanja vrednih favoritov za pomoč v boju z vremenskimi vplivi. Od klobukov, grelnikov za roke in ščitnikov, do toplih majic. Od dvojnih dežnih rokavic do prešitih kap s cofki. Zimski golf je kot nalašč za ljubitelje opreme.

POVEZOVANJE Z DRUGIMI GOLFISTI

Zimski golf ustvarja edinstveno izkušnjo in povezovanje z drugimi golfisti, ki imajo radi ta šport ne glede na vreme. Je prijeten način za preživljanje prostega časa.

Tisti, ki so dovolj vzdržljivi, da se v hladnejših mesecih podajo na fairwaye, prepoznajo in občudujejo soborce in med zimskimi golfisti se pogosto stkejo posebna prijateljstva.

UŽIVANJE V RESTAVRACIJI

Po igri golfa ob koncu tedna boste morda ugotovili, da si lahko ogledate kakšen dober šport, medtem ko uživate v pivu po igri v restavraciji. Druženje s soigralci pred kaminom ali pred ekranom, ko skupaj navijate za najljubšo nogometno ekipo ali si ogledate golf iz toplejših krajev.

Ne pozabite. Pozitiven odnos do golf igre in vadba golfa med zimo lahko privede do uspešnejše sezone golfa, ko se temperature dvignejo.

sales@cubogolf.com

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.