Aktualno

cubo golf

Zaključek sezone After job 9 CUBO golf turnirjev

by | Nov 4, 2023 | Blog, Dogodki in nasveti, Informacije za igralce, Spoznaj golf | 0 comments

Konec oktobra smo zaključili že drugo serijo zelo uspešnih golf turnirjev, After job 9 CUBO golf. Ti dogodki niso bili nič manj kot odmeven uspeh serije in v čast nam je, da ste vsi skupaj pripomogli k še eni uspešni sezoni  in se iskreno zahvaljujemo za vašo neomajno podporo.

<img>

AFTER JOB 9 je serija tedenskih 9 lukenj turnirjev na določenem igrišču za privlačne nagrade, kjer lahko igralci spremenijo svoj HCP.

Serija After job 9 ima dolgo tradicijo prisotnosti na Golf igrišču Trnovo, lansko leto smo ponosno na CUBO golf odigrali prvo sezono. Veseli nas, da serija postaja priljubljena ne le pri naših igralcih, pač pa se je letos razširila tudi na Golf igrišče Otočec, kar utrjuje prepoznavnost znamke ter veča krog igralcev tudi igralcev, ki v sklopu serije igrajo na različnih igriščih. 

Serija turnirjev je prav zaradi sproščenosti in igre 9. lukenj priljubljena ne zgolj pri igralcih, ki se ”hitri igri” na turnirju pridružijo po službi, pač pa pri igralcih vseh starosti in golf izkušenj in znanja. Krajša igra na 9. luknjah je tako tudi odličen uvod v svet tekmovanja in golf turnirja za vse začetnike, ki komaj pričenjajo golf kariero.

 

<img>
<img>
<img>
<img>

 

Na CUBO golf igrišču smo v letošnji sezoni odigrali skupno 17 turnirjev, na njih je skupno sodelovalo skoraj čez 500 igralcev. Od tega 178 različnih igralcev in 31 igralcev, ki so igrali 6 ali več turnirjev.

Enako, kot v lanski sezoni, so vsi zmagovalci prejmeli kelih steklarne Rogaška ter vabilo v salon v Ljubljani. Da imajo možnost vsi igralci domov prinesti nagrado, pa se vse praktične nagrade na našem igrišču žrebajo med vsemi golfisti, ki so igrali, po končani razglasitvi. 

<img>
<img>
<img>
<img>

 

Da se splača igrati večkrat pa poskrbi glavna nagrada, Letna karta za naslednjo sezono za naše igrišče, saj imajo vsi, ki igrajo več kot 14 turnirjev možnost, da so izžrebani za glavno nagrado. Letos je za borbeno tekmovanje poskrbela še dodatna žrebana glavna nagrada partnerja PAR3, All inclusive potovanje v Turčijo.

After job 9 turnirji so predvsem zabavna popoldanska druženja, tako poskušamo igralce poleg tekmovalnosti tudi zabavati in presenečati in vedno dodati kakšno novost. Če igralci na turnirjih na Masters turnirju na igrišču Augusta National igrajo za prestižni zeleni jopič, pa smo letos pri nas igrali za zeleni fotelj Klun Ambienti. Bruneto zmagovalec vsakega turnirja se je imel čast med podelitvijo vsesti na zeleni fotelj, končni zmagovalec pa ga je prejel v trajno last. Običajno so podelitve tako prikupna in zabavna točka zaključka turnirja, polne smeha ob pogostitvi. 

<img>
<img>
<img>
<img>

 

Naša hvaležnost ne pozna meja, saj se iz srca zahvaljujemo našim cenjenim sponzorjem, katerih neomajna predanost je omogočila izvedbo teh dogodkov, predvsem sponzorem turirjev Powered by, Knauf Insulation, Volvo in Summit Leaasing ter sponzorjem, ki so igralce s praktičnami nagradami obdarovali skozi sezono: Gostilna Amon, Golf igrišče Olimje, Golf igrišče Bovec, Minka, Nabie, Life center studio Oxygen, Zavarovalnica Allianz, Sentalni studio Varuh zdravja, Klinika Medilase, Golf klub Velden, Pivovarna Valjhun, Jože Trobec akademski slikar, Golfarna, Nikaya nakit, NZS, Laam center lepote in estetike.

Vaša podpora ni le omogočila izvedbe turnirjev, ampak je tudi pustila neizbrisen pečat v naši skupnosti in nam omogočila, da naredimo oprijemljive spremembe pri sproščeni organizaciji turnirjev.

 

<img>
<img>
<img>
<img>

 

Iskreno se zahvaljujemo tudi igralcem, ki so polepšali naše turnirje s svojimi izjemnimi rezultati, športnim duhom in strastjo do igre, predvsem pa druženjem. Vaša udeležba je dodala plast vznemirjenja in tovarištva, zaradi česar so bili ti dogodki zares nepozabni.

Pričakujemo nadaljnjo podporo in udeležbo vsakega od vas na naših prihajajočih turnirjih, podporo lastnike znamke After job 9 Gregorja Vehovca, saj si prizadevamo ne samo biti uspešni v organizaciji turnirjev, ampak tudi razširiti njihov doseg in pozitiven vpliv v naši golf skupnosti.

Še enkrat se vam iz srca zahvaljujemo za vašo neomajno predanost in druženje in se veselimo sezone v letu 2024.

 

<img>
<img>
<img>
<img>

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.