Aktualno

cubo golf

Zabavali smo se na zabavi pod maskami

 

Najkrajši mesec v letu je v naši klubski hiši pokal po šivih od nepozabnih zabav in kulinaričnih doživetij. Začetek meseca je bil v znamenju ljubezni in našega Valentinovega tedna, kjer smo goste presenetili z romantičnim ambientom. In ker gre ljubezen skozi želodec, smo poskrbeli, da se je zaiskrilo ob izbrani kulinariki.

Tudi v februarju smo ostali zvesti tradiciji naših butičnih zabav BE THE PARTY by CUBO. Tokrat smo izbrali petek pred pustom in gostje so lahko doživeli čarobno mističnost slovitih beneških zabav v maskah. Z našo tematsko zabavo Be the Party by CUBO smo obudili stoletja staro tradicijo beneških zabav ovitih v tančico magije. Gostje so ob prihodu lahko izbirali med različnimi maskami, za katere so se med zabavo skrili.

Tekom večera smo lahko poskusili še nove okuse Malfy gina, ki jih je zmešal barman Pernod Ricard Slovenia.

Večera pa je bil prepleten s čarovnijo, pridružil se nam je svetovno znani Magic Aleksander. Mojster magije je za goste pripravil šov iluzij in jih tudi skozi večer presenečal s trik ena na ena. Skriti za maskami smo se zabavali tudi ob ritmih žive glasbe. Plesalo se je vse do jutranjih ur, dokler ni padla še zadnja maska.

Tudi v mesecu marcu pripravljamo živahno ponudbo. Sledite nam na spletni strani in naših družabnih omrežjih, da vam naslednja zabava ne uide.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.