Aktualno

cubo golf

Klubska hiša se je tresla ob Rock’N’Rollu

 

Sneg je pobelil naše zelenice pod Smledniškim gradom. In golf palice te dni počivajo. Kar pa ne velja za nas in naše goste. Vse prej kot mirno je v naši klubski hiši CUBO Smlednik, ki že dolgo časa ni več le golf destinacija ampak pravi časovni stroj, saj tematske zabave Be the party by CUBO privabljajo vedno več ljubiteljev nekoliko drugačnih zabav streljaj od prestolnice.

Tudi tokrat se je odvila nepozabna tematska zabava, tokrat v slogu 50-tih let prejšnjega stoletja. Gostje so se ob zvokih Evisa Presleya in drugih vrnili v zlate čase rock’n’rolla. Ljubitelji rockabilly ere so prišli na svoj račun.

Brbončice smo razvajali s pestro gourmet ponudbo v kateri so se prepletali in pretakali kraljevski burgerji in pester izbor piva.

Da je bila zadeva še bolj avtentična je poskrbel rock’n’roll band Hank & his wild Racoons, ki gostov ni pustil ravnodušnih.

Nekaj utrinkov delimo z vami. V foto utrinkih boste našli tudi kakšen znan obraz. Že kmalu pa vas pričakujemo na naši naslednji tematski zabavi.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.