Aktualno

cubo golf

Novoletni bazar, 27.12.2022

Zadnje dni leta 2022 smo pred klubsko hišo na CUBO Golf Smledniku pričarali pravo zimsko vasico, na kateri je potekal prvi CUBO novoletni bazar. Skupaj smo nazdravili vsemu dobremu in z lepimi željami pospremili vse, kar nas čaka v letu 2023, tako na naši golf zelenici, vadišču in restavraciji, kjer vas že januarja čakajo nepozabne zabave.

Da smo letos skupaj z vsemi obiskovalci, v sproščenem duhu, ustvarili nepozabne spomine ob druženj in okušanju gurmanskih dobrot v naši zimski vasici oziroma novoletnem bazarju, priča spodnja foto galerija.

Zabavali smo se ob živi glasbi tria Pivski muzikanti, naše stojnicah pa so se šibile ob pestro ponudbi dobrot lokalne skupnosti. Verjamemo, da je skrb za lokalno skupnost in odlični sosedski odnosi en od ključev do naše uspešnosti. Zato so se na prazničnih stojnicah predstavili ravno naši sosedi. Vrhunski slovenski proizvajalci in obrtniki, ki negujejo tradicijo in sledijo najvišjim standardom kakovosti.

Na stojnicah so se tako predstavili: Kmetija Mis s svojimi izvrstnimi mlečnimi izdelki, Mama Paula z domačimi čokoladami in Ata Joža z inovativnimi jogurti in čebelarski mojster Mitja Smrdel s paleto izjemnih čebelarskih izdelkov. Kmetija Pr’Črnet je poskrbela, da smo lahko medeni namaz z lešniki ali jagodami mazali na domač kruh, manjkale niso niti domače mešanice mok, kot je kamutova in pšenična. Svoje unikatne keramične izdelke, po katerih slovijo po celotni državi, so predstavili tudi iz Flamma Art. Obiskovalke pa so oči spočile na stojnici dveh slovenskih oblikovalk iz naših koncev, ki jih običajno občudujemo le v modnih edicijah, to sta Mancca in Teja Jeglich design.

Pozabili nismo niti na naše najbolj zveste obiskovalce, golfiste. Pripravili smo sejem rabljene golf opreme. Nabralo se je veliko golf opreme, tako rabljene kot nikoli uporabljene, ki je šla za med. Predstavili smo tudi novitete, ki na naše zelenice prihajajo z novim letom in druge ugodnosti. Ljubitelji golfa so lahko brezplačno preizkušali najnovejšo pridobitev našega vadbišča – Toptracer Range in se pomerili v zabavnem tekmovanje “najbližje zastavici”.

Dogodek ni bil namenjen samo tistem, ki vihtijo golf palice! Vsi obiskovalci, so se lahko spoznali z golfom na brezplačni predstavitev te igre. Pogreli pa so se z domačim kuhanim vinom in punči, okrepčali z jedmi na žlico ali hamburgerji, ki so jih pripravili naši kuharski mojstri. Najmlajši pa so uživali ob domačem carskem pražencu in uživali v družbi čudovitih konjev.

Zabava se je zvečer preselila še v notranje prostore klubske hiše. Tam smo se  zavrteli še ob zvokih hišnega DJ-a, Triller ‘D’ Killer.

Z novim letom se čarobnost ambienta pod Smledniškim gradom nadaljuje. Že v mesecu januarju pripravljamo nove dogodke, kamor ste vsi  vabljeni. Spremljajte nas na naših družbenih omrežjih, kjer boste vedno vse izvedeli prvi. Srečno 2023!

 

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.