Aktualno

cubo golf

Posebna doživetja

CUBO GOLF RESTAVRACIJA

Kabaret večer – Be the party by CUBO

Ekskluzivni dogodki Be the party by CUBO pod smledniškim Gradom so tokrat začinili skok v praznične dni leta, ki se počasi poslavlja.

Pravijo, da je življenje kot kabaret. Zato smo za naše goste pripravili nepozaben večer na katerem smo se vrnili v čas poskočnega charlestona in velikega Gatsbya.

Tokrat smo za goste pripravili prav posebno ponudbo. Saj smo jih pričakali v našem Hotelu CUBO v samem centru Ljubljane, kjer smo edinstvenemu večeru nazdravili s penino ter zbrane z našim organiziranim  prevozom odpeljali na Smlednik. Tam pa jih je pričakala pogostitev in izbrane pijače. Da je bil večer res nepozaben pa je poskrbela izjemna glasbenica Astrid, ki je pripravila prav poseben kabaret show.

Da je zabava tradicionalno trajala v jutranje ure niti ne rabimo omenjati. Kot tudi to ne, da kar se zgodi v klubski hiši CUBO, ostane skrivnost. V galeriji je le nekaj sladkih utrinkov dogajanja, kjer boste lahko prepoznali tudi znane obraze.

Če ste manjkali, vam je lahko žal. A bomo kmalu zopet ponovili, tako da boste lahko še pred skokom v novo leto poskrbeli za nepozabne spomine z vašo izbrano družbo.

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.