Aktualno

cubo golf

2. CUBO GOLF CHALLENGE TURNIR

Minuli vikend je bil rezerviran za vse ljubitelje golfa ter prijatelje in poslovne partnerje CUBO Group. Tako smo 2. CUBO Golf Challenge turnir prepletli z nepozabnim doživetjem. Po zaključku igre smo na naši lounge terasi pred klubsko hišo razglasili najboljše.

Sledil je še večerni dogodek v klubski hiši, kjer je zbrane nagovoril direktor CUBO golf, Sandi Kovačević.

» Cubo Group piše nove zgodbe. Tisti, ki nas poznate veste, da nikoli nismo sledili trendom, saj smo s trdim delom in dobro vizijo sami ustvarjali smernice oziroma trende, tako v hotelirstvu, kot sedaj na CUBO golf Ljubljana. Zahvalil bi se svoji ekipi, ki vedno znova preseneča s premikanjem meja, tudi miselnosti med golfisti. Novitete smo vpeljali tako na naše vadbišče kot tudi to, da se golf ne konča z zadnjo odigrano luknjo. Golf je za nas mnogo več kot le igra. Veselim se vseh nepozabnih trenutkov, ki jih nocoj pospremimo z izbrano kulinariko ter zanimivim spremljevalnim programom večera. Hvala vsem, ki nas na tej poti podpirate.«

Na Smledniku pa se že dolgo ne vihtijo le golf palice ampak se nizajo nepozabne butične zabave za vse ljubitelje malo drugačnih zabav. Tokrat je goste zabavala Magali Revollar Quispe, svetovno znana glasbenica perujskih korenin, ki ustvarja v Španiji. Trenutno pa sodeluje tudi z Johnom Malkovichom pri njegovem dokumentarnem projektu za katerega je ustvarila glasbo. Glasbenico je gostom predstavil častni konzul Republike Peru v Sloveniji, Peter Ilgo.

Za vročico sobotne noči pa kasneje poskrbel naš hišni DJ Davor. Tako so se naši gostje lahko predajali zabavi vse do jutranjih ur.

 

 

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.