Aktualno

cubo golf

Že 3. After job 9 CUBO golf turnir

V četrtek smo uspešno zaključili že 3.After job CUBO golf turnir.

Udeleženci so se v ideaklnem jesenskem vremenu pomerili v tekmovanju na 9. luknjah. Nekateri so se sicer odločili izkoristiti vremenske pogoje in pripravjenost igrišča in dokončali še nekaj dodatnih lukenj. 

Zaključne pokale našega partnerja Steklarna Rogaška smo podelili najboljšim, nagrade sponzorjev pa ponovno izžrebali med vsemi igralci. Tokratne nagrade sta prispevala dva nova partnerja Vzajemna in Indoor golf.

Veseli nas, da se število tekmovalcev z vsakim tekmovanjem veča in se tako že veselimo naslednje sezone After job na CUBO golf igrišču.

<img>
<img>
<img>

CUBO začetniki uspešno zaključili sezono

Golfisti na After job in ostalih turnirjih bodo kmalu imeli novo konkurenco. CUBO začetniki, igralci, ki so v zadnjih dveh sezonah zaključili začetni tečaj golfa, ob torkih pridno trenirajo. Na tokratnem zaključnem turnirju so pokazali odlične rezultate. Nina bo lahko celo leto igrala na CUBO golf, saj si je prižrebala letno karto za začetnike. 

Vsi začetniki ste vabljeni, da se pridružite skupini, ki igra ob torkih in izpopolnjujete svojo igro v družbi zabavnih in prijetnih soigralcev.

<img>
<img>
<img>

Predstavitev Toptrancer Range®

Z namestitvijo inovativne tehnologije Toptracer Range, na CUBO golf igrišču dvigujemo golf na drugo raven vznemirjenja in zabave.

Ne glede na raven vaše igre ali starost se lahko počutite kot pravi profesionalec in uživate v tekmovanju s prijatelji in igralci z vsega sveta.

Tehnologijo smo skupaj s predstavnikom podjetja predstavili našim golfistom. Od 6.10.2022 je brezplačno na voljo za uporabo na vadišču za vse igralce in navdušence

<img>
<img>
<img>
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.