Aktualno

cubo golf

 

⇒ Jutra so nekoliko hladnejša, tako bo igrišče od ponedeljka, 3.10.2022 odprto od 9.00 ure naprej. Štartni čas lahko rezervirate na spletni strani TUKAJ.

 

 

Na CUBO golf igrišču pa se nam obeta pestro dogajanje.
<img>

 

 Pričeli bomo v četrtek, 6.10.2022 z After Job 9 CUBO golf turnirjem. Tokrat bomo igrali drugih devet lukenj (luknje od 10 do 18).

Isti dan ob isti uri, ob 14ih bomo organizirali Zaključni začetniški turnir na prvih 9 luknjah. Glavna nagrada, ki se žreba je Letna karta za začetnike za sezono 2023 na CUBO Golf igrišču.

V četrtek zvečer pa vabimo vse na vadbišče, kjer vam bomo predstavili novo pridobitev in sicer TOP TRACER tehnologijo, kjer zabave ni in ni konec. Večerni program bomo popestrili tudi z DJ-em.

 

Letošnji CUBO golf open turnir bo v soboto potekal malo drugače…CUBO GOLF PINK PANTHER turnir….dress code: roza!! Pravico, do nastopa bodo imeli igralci in igralke, ki bodo na sebi imeli/e vsaj en kos oblačila roza barve. Glavna nagrada bo letna karta za sezono 2023 na CUBO golf igrišču. Nagrada se žreba.

 

Teden pa bomo zaključili dobrodelno. Z letos že ljubilejnim 10. Družabno-dobrodelnim turnirjem fundacije Naša skrb.

Vse razpise lahko najdete na povezavah spodaj, na strani Golf zveze Slovenija in na naši spletni strani. Prijave na turnirje zbiramo na naslov turnir@cubogolf.com. Ne pozabite zapisati, za kateri turnir se prijavljate.

 

 

 

Razpis After job 9 CUBO golf in več informacij
Razpis turnirja
Razpis turnirja
Razpis turnirja

turnir@cubogolf.com

<img>
<img>
<img>
<img>

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.