Aktualno

cubo golf

Posebna doživetja

CUBO lounge party Smlednik

BE THE PARTY BY CUBO LOUNGE

Z mesecem septembrom se pod Smledniškim gradom odvijajo ekskluzivni dogodki Be the party by CUBO, ki so vse zbrane, med katerimi niso manjkali niti naši estradniki, vrhunski športniki in kulturniki ter gospodarstveniki, poneseli na krilih glasbe pozno v noč. Za nedavno nepozabno glasbeno druženje je tokrat poskrbela glasbenica Neisha.

S tem večerom smo na lounge terasi CUBO Golf restavracije pričeli s serijo ekskluzivnih dogodkov Be the party, ki se bodo odvijali ob izbranih petkih in bodo namenjeni prav vsem, ki si želite dobre zabave malo drugače. 

»Večina kraj pod Smledniškim gradom pozna po golf igrišču. Malokdo pa ve, da klubska hiša z mesecem septembrom odpira vrata prav vsem. Serija butičnih dogodkov Be the party by CUBO Lounge bo združevala vrhunsko kulinariko, izbrane pijače in sproščeno druženje s prijatelji ob glasbi vrhunskih glasbenikov, ki običajno polnijo velike koncertne odre tako doma kot v tujini. Vstopnine za naše dogodke ni, ker želimo da se pri nas oživi kultura lounge dogodkov in da hedonisti pridejo na svoj račun stran od mestnega vrveža. Želimo, da ta čudovita naravna kulisa postane stičišče tistih, ki želijo oplemenititi zaključek delovnega tedna z novimi poznanstvi,” je povedal direktor Cubo Group, Sandi Kovačević.

Kmalu se torej zopet družimo na naslednjem dogodku Be the party by Cubo. Spremljajte naša socialna omrežja in spletno stran, kjer vas že kmalu čaka novo povabilo na butični dogodek oziroma izbrani petek. Tudi tokrat bo vrhunska kulinarika v izjemni družbi ujeta v glasbeno kuliso naslednjega vrhunskega glasbenika oziroma skupine. Več izdamo kmalu.

 

Vročici petkove noči streljaj od mestnega vrveža se je tako predajal glasbenik Miha Guštin- Gušti. Skupaj z ženo Chantal sta uživala v izbrani kulinariki in ritmih glasbene kolegice Neishe. Romantični pobeg sta si privoščila tudi Miki Vlahovič in žena Petra. Da je to kraj ravno prav umaknjen od firbčnih pogledov in ponuja intimno doživetje vrhunske glasbe in kulinarike se je strinjal udeleženec 4. sezone šova Znan obraz ima svoj glas in 3. sezone MasterChef Slovenija, Klemen Mramor – Clemens. Dobre volje in srčnega smeha ni manjkalo niti za mizo, kjer se je smukala naša žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Ana Marija Mitič. Priznana oblikovalka torbic Teja Jeglič pa se je zabavi pridružila med tem, ko je čakala sina, da se spozna z igro golfa. Med gosti sta bili tudi pisateljica Azra Širovnik in igralka Lara Jankovič, slednjo trenutno lahko spremljamo v seriji Sekirca v med. Manjkali pa niso niti športniki. Na prijetno druženje sta prišla nogometni reprezentant Zlatan Ljubijankić in prijatelj Matic Lukman, sicer nogometni kondicijski trener. Da mu je pri srcu slovenska glasba in da ni prvič na golf igrišču je zbranim, med katerimi je bila tudi znana influenserka in manekenka Nika Kar, razlagal pevec Tilen Lotrič. Znani slovenski model Domen Dobravec pa je prišel v družbi izbranke.

Da pa ne zamudite naših nepozabnih Be the party dogodkov kot tudi drugih zanimivih druženj, se lahko prijavite na naše novice.

Veselimo se našega naslednjega dogodka v vaši družbi!

Prijava na novice:

sales@cubogolf.com

<img>
<img>
<img>
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.