Aktualno

cubo golf

Najboljši vodje se že dolgo zavedajo, da so dobri odnosi med sodelavci ključni za ustvarjanje uspešne organizacijske klime. Vendar se bodo mnogi strinjali, da je lahko vzdrževanje pozitivnih odnosov vseeno izjemno zahtevno. Teambuilding aktivnosti, ki razvijajo zaupanje, medsebojno razumevanje in spodbujajo ustvarjalnost, lahko predstavljajo popoln način za druženje vaših sodelavcev. Navsezadnje je večja verjetnost, da bodo ljudje dobro sodelovali, če se bodo zbližali ob zabavni aktivnosti. Zato CUBO kot del svojega seznama korporativnih storitev ponuja dejavnosti golf team buildinga.

<img>

Vse več podjetij išče aktivni teambuilding, ki združuje sprostitev in zabavo. CUBO golf si prizadeva ustvariti nepozabno izkušnjo in obstaja kar nekaj razlogov, zakaj je golf teambuilding prava izbira za podjetje.

Prvič, lokacija Smlednika je idealna: le 15 minut vožnje od centra Ljubljane lahko uživate v čudoviti lokaciji, ki je dostopna iz vseh delov Slovenije, iskanje parkirnega prostora ob prihodu pa ne bo težava.

Če vaši soigralci še nikoli niso igrali golfa, je to odlična priložnost, da se ga naučijo v zabavnem in sproščujočem vzdušju. Naši strokovno usposobljeni učitelji golfa bodo novim golf navdušencem naprej predstavili kratko zgodovino golfa in osnovna pravila. Po začetni predstavitvi pa se bodo preiskusili v različnih tehnikah dolgih in kratkih golf udarcev z različnimi palicami.

Tekmovalnost ekipe pa se bo najprej pokazala v mini tekmovanju z kratkih udarcih na golf zelenici, nato pa še ob tekmovanju v vožnji z golf avtomobilčki. Na robu igrišča smo namreč visoko travo spremenili v poligon za tekmovanje.

Celoten koncept golf aktivnosti je zamišljen kot kombinacija učenja, vadbe in tekmovanja. Izkušnja za katero smo prepričani, da si jo bodo udeleženci zapomnili in upamo da bo navdušila vsaj enega, da se z golfom ponovno sreča morda ob tečaju za golf začetnike.

Nobeno druženje pa se ne bi smelo končati brez okusne hrano in pijače, kjer bomo podelili darila in pokale najboljšim “novim” igralcem golfa. Večerja v golf restavraciji CUBO s pogledom na igrišče in Alpe ali piknika pod edinstvenim beduinskim šotorom.

Skupaj s partnerji smo ponudbo razširili še na lokostrelstvo, teambuilding poslovne igre in simulacije ter skupinsko slikanje, tako da golf ni edina dejavnost, v kateri lahko sodeluje vaša ekipa.

V primeru, da udeleženci prihajajo iz tujine ali drugih koncev Slovenije in potrebujete nočitev v Ljubljani, vam lahko naša ekipa pripravi najboljšo ponudbo, ki vključuje tudi nastanitev v butičnem hotelu CUBO, znanem po lokaciji v središču mesta in okusnem zajtrku po naročilu.

Za vsa dodatna vprašanja, nas kontaktirajte. Več podrobnosti in cene pa najdete s klikom na povezavo.

sales@cubogolf.com

<img>
<img>
<img>
<img>

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.