Aktualno

cubo golf

 

Dan ženskega golfa je dogodek, ki vzpodbuja vse igralke golfa, kot tudi vsa dekleta in ženske, da se naučijo te zanimive golf igre in veščin, ki trajajo vse življenje.

Women’s Golf Day je mednarodni dogodek, ki vzpodbuja druženje žensk in ustvarjanje platforme za izgradnjo temeljev in mreže za podporo nadaljnemu igranju golfa, ne glede na raven spretnosti ali zanimanja, hkrati pa dame vključi v druženje z globalnim vplivom na lokalni ravni.

Na CUBO golf igrišču smo letos že tretjič golf zelenice prepustili damam. Še vedno smo pod vtisom prijetnega dneva. Dame so v petek, 10.7.2022 uživale v lepem vremenu, pogostitvi z dobrotami z žara pod šotorom, druženju ob cocktajlih, spoznavanju golfa in zabavnem zaključku za katerega je poskrbel Vid Valič.

Ženski CUBO dan golfa je namenjen tako popolnim začetnicam, ki skupaj z izkušenimi učitelji Racman golf akademije natrenirajo prve udarce, kot tudi izkušenim igralkam, za katere pripravljamo poseben ženski golf turnir na 9 luknjah. Gre za sodelovanje vseh, ki jih golf zanima. Dogodek gostuje na igriščih za golf in različnih lokacijah povezanih z golfom po vsem svetu na isti dan.

Kljub druženju so dame pokazale tudi nekaj tekomvalnosti. Na tokratnem dogodku nagrade za najboljše niso prejele zgolj najboljše igralke na golf turnirju, pač pa je bilo podeljenih kar nekaj zabavnih nagrad. Poleg golfa so se dame pomerile tudi v spretnostni vožnji z golf avtomobilčki na našem poligonu in dokazale, da so odlične voznice.

Druženju in praznovanju se bo igrišče vsekakor pridružilo tudi naslednje leto, saj smo mnenja, da je golf primeren za vse. Verjamemo, da se nam pridruži še več dam. Nas pa veseli, da so se letos dogodku že pridružila tudi ostala igrišča in klubi. Tako obenem velja, da je golf igra, ki povezuje.

Cubo golf s svojo kulinarično ponudbo in edinstvenim ambientom privablja številne goste, ki sicer ne igrajo golfa. Tako se mimoidoči, rekreativni kolesarji in vsi, ki uživajo v dobri hrani in pijači ustavijo na terasi restavracije, prostor pa je pogosto tudi prizorišče dogodkov, ki jih organizirajo domača in tuja podjetja.

Naslednjič, ko boste pri nas ne pozabite povšrašati še za golf palico in žogico in še sami zavihajte svoj prvi udarec.

<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.