Aktualno

cubo golf

Ponovno odprto za igranje

by | Dec 28, 2021 | Informacije za igralce, Spoznaj golf, Uncategorized @sl

Igrišče ponovno odprto od 8.2.2022

.

Po kar nekaj tednih snega na igrišču in zimskih razmerah, s praznikom, 8.2.2022 ponovno odpiramo golf igrišče za igro. Igra je mogoča na vseh 18 luknjah. 


Igrišče bo za igro odprto od 11:00 ure naprej. 


Vadišče
je za vadbo odprto od 9:00 ure naprej. Igralci si lahko na kartice naložite določeno število košaric za vadbo in vadite tudi izven delovnega časa recepcije.

Za vse igralce je obvezna rezervacija termina, kar lahko storite za 3 dni v naprej na spletnem rezervacijskem sistemu, s klikom na spodnjo povezavo. Prav tako se igralci morajo pred igro prijaviti na recepciji igrišča.

Recepcija bo v zimskem času še naprej odprta v restavraciji igrišča, od 10:40 naprej. 

Na igrišču za 9 in 18.lukenj trenutno velja posebna Zimska cena igralnine, 30 eur. 

Zadnje objave

Odpiramo Green-e!

 S ponedeljkom, 23.5.2022 bo na igrišču ponovno igra potekala tudi na zelenicah. Na novo zasajena trava je dovolj trpežna, da lahko igra ponovno poteka na samih zelenicah. Zimski greeni bodo tako umaknjeni. Bodo pa zelenice potrebovale še nekaj časa da se polno...

read more
Obnova greenov

Obnova greenov

Obnova greenov . Pričenja se sanacija naših zelenic. Tako bomo v torek 12.4.2022 zaprli zelenice in pripravili zimske. Sanacija bo trajala predvidoma 20 dni. Prosimo vas za razumevanje, saj delamo na tem, da bomo pripravili igrišče za dobro igro. Hvala in dobro igro...

read more
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.