Aktualno

cubo golf

Letne karte 2022

by | Dec 16, 2021 | Informacije za igralce, Paketi in ugodnosti, Spoznaj golf

Letne karte za sezono 2022

.

 

Leto je naokoli in ponovno vas vabimo k igranju golfa na našem igrišču Smlednik tudi v letu 2022.

Za nami je leto polno tako manjših in večjih uspehov, kot tudi izzivov. Kljub nekaterim omejitvam smo v letošnjem letu gostili kar nekaj izjemnih dogodkov tako v dvoranah, kot tudi pod novim šotorom na zunanji terasi ter golf teambuilding dogodkov. Izvedli smo serijo CUBO družabnih turnirjev, sodelovali pri izvedbi klubskih turnirjev in turnirjev naših partnerjev. CUBO golf restavracija je z novim menijem privabila nove goste, kot tudi vas igralce, ki ste dopolnili prijetno vzdušnje na zunanji terasi. Igralci, imetniki letnih kart ste v letošnjem letu zaradi omejenih potovanj na igrišču v povprečju odigrali 15% več igranj, kot leta prej. Ponosni smo, da smo k igri uspeli povabiti tudi več kot 110 igralcev začetnikov, ki so opravili začetni tečaj golfa, na mednarodni Dan ženskega golfa pa čez privabili kar 150 igralk in dam, ki so se z golfom spoznale prvič. Z Racman golf akademijo pa se na igrišče vračajo tudi mladi golf upi.

Za nami pa je prav tako leto izzivov. Tako so naši plani za naslednje leto v prvi meri usmerjeni k zaključku sanacije igrišča, kjer predvidevamo, da bi že do konca maja zaključili s prvo fazo. Velik del vzdrževanja igrišča, kot se je tudi letos izkazalo, odvisno od narave in vremenskih pogojev. Vseeno verjamemo, da bo konca avgusta igrišče v veliki meri že polno urejeno.


Sneg na igrišču nam zaenkrat onemogoča odprtje igrišča in igranje. Želimo si, da se kmalu ponovno srečamo ob priljubljeni igri. Obenem se vam zahvaljujemo za vso vašo podporo v tem letu.

Z 16.12.2021 tudi odpiramo prodajo LETNIH KART 2022 in vas vabimo, da se nam pridružite tudi v prihajajočem letu.

Vabimo vas k rezervaciji oziroma k nakupu letne karte.

Cena letne karte za sezono 2022, zavarovanje le-te v primeru bolezni in višina depozita ostajajo nespremenjeni, ob nakupu do 20.2.2022.

 

 

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.