Aktualno

cubo golf

Sprememba recepcije igrišča

by | Nov 16, 2021 | Informacije za igralce, Restavracija golf, Spoznaj golf | 0 comments

Sprememba recepcije igrišča

.

Počasi prehajamo na zimski čas golf igrišča, obenem pa so pred nami napovedani deževni dnevi. Še vedno bo igrišče odprto tudi skozi zimske mesece, spreminjamo zgolj lokacijo recepcije. 

Igrišče bo za igranje odprto med 9. in 17. uro. Vseh sedem dni v tednu. Naša recepcija pa vam bo, od srede 17.11.2021, na voljo na lokaciji CUBO golf restavracije, kjer lahko opravite prijavo štartnega časa ter vse ostale storitve recepcije.

V času od 8:30 naprej, lahko v prostorih restavracije tudi počakate na svoj igralni čas (tee time) v primeru jutranjega zamika štartnih časov zaradi slane in spijete jutranjo kavico. 

V primeru, da bo zaradi večje zasedenosti recepcije ta delovala izven restavracije, na recepciji, vas bomo o tem predhodno obvestili.

V skladu z ukrepi za zajezitev okužb s Covid-19 igralce prosimo, da v prostorih CUBO golf igrišča uporabljajo ustrezno zaščitno masko. Za vstop v prostore in igranje na igrišču pa morajo igralci izpolnjevati tudi pogoj PCT.

Zadnje objave

Odpiramo Green-e!

 S ponedeljkom, 23.5.2022 bo na igrišču ponovno igra potekala tudi na zelenicah. Na novo zasajena trava je dovolj trpežna, da lahko igra ponovno poteka na samih zelenicah. Zimski greeni bodo tako umaknjeni. Bodo pa zelenice potrebovale še nekaj časa da se polno...

read more
Obnova greenov

Obnova greenov

Obnova greenov . Pričenja se sanacija naših zelenic. Tako bomo v torek 12.4.2022 zaprli zelenice in pripravili zimske. Sanacija bo trajala predvidoma 20 dni. Prosimo vas za razumevanje, saj delamo na tem, da bomo pripravili igrišče za dobro igro. Hvala in dobro igro...

read more
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.