Aktualno

cubo golf

SILA dobrodelni turnir

by | Sep 19, 2021 | Informacije za igralce, Spoznaj golf, Turnirji | 0 comments

SILA dobrodelni turnir

Skupaj z združenjem SILA – IWCL vas  vabimo na 1. SILA dobrodelni golf turnir, ki se bo na našem igrišču odvijal 25.9.2021, s startom ob 12:00.

Zbrani izkupiček bo namenjen za nakup postelj za otroke na Debelem Rtiču. Skupaj z vami lahko pomagamo do boljše prihodnosti – Sleep well & Dream big.

Veselimo se druženja z vami.

Za udeležbo je potrebna prijava na email naslov organizatorja in plačilo prijavnine na račun SILA združenja.

SILA RAZPIS IN PRIJAVA

– – –

We invite you, your family, friends, colleagues, partners to participate in 1st Charitable Golf Tournament on Saturday, September 25, 2021 and enjoy a day on the course with your peers while supporting a deserving charity. This year’s selected charity is for new beds for children in need at Youth Climate Helth Resort Debeli Rtic.

Together with your support, we can help raise money for a better future – Sleep Well & Dream Big.

Thank you for your support and partnership with SILA International Women’s Club Ljubljana and we look forward to seeing you on September 25th!

Confirmtaiton of participation to email address and payment to SILA account is required before the event.

SILA TOURNAMENT DETAILS

Zadnje objave

Odpiramo Green-e!

 S ponedeljkom, 23.5.2022 bo na igrišču ponovno igra potekala tudi na zelenicah. Na novo zasajena trava je dovolj trpežna, da lahko igra ponovno poteka na samih zelenicah. Zimski greeni bodo tako umaknjeni. Bodo pa zelenice potrebovale še nekaj časa da se polno...

read more
Obnova greenov

Obnova greenov

Obnova greenov . Pričenja se sanacija naših zelenic. Tako bomo v torek 12.4.2022 zaprli zelenice in pripravili zimske. Sanacija bo trajala predvidoma 20 dni. Prosimo vas za razumevanje, saj delamo na tem, da bomo pripravili igrišče za dobro igro. Hvala in dobro igro...

read more
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.