Aktualno

cubo golf

Letne karte 2021

by | Dec 8, 2020 | Informacije za igralce, Paketi in ugodnosti, Spoznaj golf | 0 comments

Letne karte za sezono 2021

Kljub situaciji, ki je zaznamovala leto, smo izjemno veseli, da je bila sezona golfa 2020 na CUBO zelenici izpeljana brez prekinitev, z izjemo spomladanskega zaprtja. Ker je naše igrišče odprto celo leto je pred nami še mesec zimske golf sezone. S 1.12.2020 odpiramo prodajo LETNIH KART 2021. Te so količinsko omejene, zato vas vabimo k čim prejšnji rezervaciji oziroma nakupu. Nova sezona s tem prinaša nekaj sprememb in ugodnosti, ki jih boste deležni celo leto, zato pohitite k nakupu letne karte.

VEČ INFORMACIJ IN CENIK LETNIH KART ZA 2021

Kako rezerviram LETNO članstvo, v primeru da mi letošnja karta še ni potekla?

Letno članstvo oziroma karto rezervirate z izpolnjeno vlogo na povezavi. Na e-mail boste prejeli avansi račun v višini 800,00 EUR, ki ga poravnate v predvidenem roku. Preostanek zneska do celotne kupnine letne karte pa poravnate naslednji dan po preteku obstojoče letne karte. Z avansnim plačilom si zagotovite rezervacijo, zaradi omejene količine letnih kart.

Ugodnosti, ki jih prinaša nakup LETNE KARTE Cubo golf 2021

Z nakupom letne karte postanete član igriča CUBO golf, ki vam prinaša številne ugodnosti in privilegije. Za vas smo pripravili različna letna članstva, ki jih izberete glede na vaše potrebe igranja. Vsi, ki bi si želeli osnovno letno karto nadgraditi in izkoristiti še več ugodnosti, se lahko odločite za Srebrno ali Zlato članstvo.Letne karte vsebujejo posebnost razdelitve karte na igralnine in restavracijski del. S tem vas želimo spodbuditi, da igro golfa preselite tudi na druženje v restavraciji in na terasi skupaj s soigralci, družino in prijatelji. Del zneska letne karte namreč lahko unovčite v naši CUBO golf restavraciji. Članom našega igrišča je na voljo tudi 1. nadstropje klubske hiše.

Dodatna ugodnost, ki jo s sezono 2021 uveljavljamo je možnost podaljšanja veljavnosti letne karte v primeru bolezni ali nezgode. To storite tako, da ob nakupu letne karte dodate zavarovanje podaljšanja veljavnosti letne karte. Podaljšanje oziroma zamrznitev lahko uveljavljate za 6 ali 12 mesecev. Po 6 ali 12 mesecih, odvisno od vašega zavarovanja, se karta avtomatsko odmrzne. Za podaljšanje veljavnosti letne karte za 6 mesecev boste odšteli 99,00 EUR, za 12 mesecev podaljšanja pa 149,00 EUR.

 

Ali je možno letno karto, iztekajoče sezone 2020, podaljšati?

Letošnjih kart ni mogoče podaljšati zaradi korona ukrepov, saj je bilo igrišče ves čas odprto, z izjemo spomladanskega zaprtja. Iz nastale potrebe po podaljševanju letnih kart smo uvedli zgoraj navedene možnosti podaljševanja za prihajajočo sezono 2021. Priprava igrišča je to sezono namreč zahtevala nemoteno vzdrževanje, ki ne vpliva samo na tekočo sezono, ampak tudi na prihajajoče. Kakovosti vzdrževanja igrišča nismo zmanjšali kljub nastali situaciji, igrišče je bilo tako vso sezono pripravljeno na najvišjem nivoju.

Odpoved igralnega termina

Da bo igranje tako za vas igralce, kot igrišče čim bolj nemoteno, bomo v letu 2021 dopolnili pogoje odpovedi rezerviranih terminov, saj ste nas igralci večkrat opozorili, da ti niso bili odpovedani pravočasno in tako so najbolj zaželeni termini, kljub povpraševanju ostali nezasedeni. Igralec, ki termina ne odpove, ob naslednji rezervaciji najprej poravna pavšalni znesek igranja, nato pa lahko nadalje koristi letno karto. Pravila in pogoji so zapisani v Pravilniku igranja na CUBO golf igrišču.

Družabno ob golf igrišču 
Igra golfa ni le rekreacija, ampak izjemna priložnost za druženje, povezovanje in spoznavanje. S ciljem večje povezanosti med igralci smo že v letošnjem letu pričeli s serijo družabnih turnirjev. Z novo sezono pa bomo turnirje nadgradili z različnimi družabnimi dogodki v sklopu restavracije in terase CUBO golf, da bo vaša izkušnja golfa popolna.

Zadnje objave

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.