Posebna doživetja

CUBO HOTEL in CUBO GOLF

Baby shower

Želite zase ali za vašo prijateljica pripraviti nepozabne trenutke s svojimi prijateljicami preden se poda-te na čudovito in obveznosti polno pot materinstva?

Organizacija je lahko enostavna in zabavna, če prepustite vse skrbi izkušeni ekipi, ki za vas pričara nepozabno druženje, brez dodatnega stresa in obremenitve za bodočo mamico.

 

Baby Shower je odlična priložnost, da se skupaj s svojimi prijateljicami podružite in ustvarite dodatne čudovite spomine ob priljubljenem jutranjem brunch druženju, kosilu ali večerji v idiličnem ambientu, okrašenim s prisrčnimi dekoracijami za fantka ali punčko oziroma lahko spol razkrijete šele na samem dogodku.

Na voljo je več različnih tematik okrasitve (dekoracija z lokom iz balonov in fotosteno, namizna dekoracija ali cvetlični aranžma) ter tudi možnost samostojnega okraševanja prostora, ki ga za vas postavimo mi.

 

Zaupajte nam vaše želje in ekipa bo za vas pripravila odličen meni in se skupaj z vami dogovorila za vse podrobnosti.

Naj ostane vaše težko pričakovano rojstvo otročka v prelepem spominu vsem udeleženkam!

Povpraševanje in dodatne informacije

sales@cubogolf.com

Cena

Brunch od 29,50 eur/osebo

Kosilo od 32 eur/osebo

(dekoracija ni vključena)

Ideje za nepozabno praznovanje

Naša ekipa vam poleg postavitve, dekoracije in organizacije dogodka lahko pomaga tudi z različnimi idejami in izvedbo, kot na primer pripravo darilc za prijateljice.

 

Nekaj inspiracij o izvedbi baby shower lahko najdete na našem instagram profilu.

 

<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.