After job 9

cubo golf

After job 9 na CUBO golf igrišču

Že druga sezona After job 9 na CUBO Golf igrišču!

Priznana serija turnirjev After job 9 tudi na CUBO golf igrišču. Udeleženci turnirja bodo imeli možnost igrati tudi 18 lukenj.

V 2022 se je pričela prva serija turnirjev After Job 9 CUBO Golf. Skupno smo v 2022 organizirali 7 turnirjev. V letu 2023 pa nas čakajo že novi termini in še več golfa.

Kot je običaj na After Job 9 turnirjih, bodo udeleženci prejeli tudi pokale in nagrade. Vendar pri nas bo nekaj posebnega. Zmagovalci bodo prejeli pokale, vse praktične nagrade pa se bodo žrebale med vsem sodelujočimi tekmovalci.

Glavna nagrada:                  

   Letna karta CUBO Golf za leto 2024

Glavna nagrada se bo žrebala na zaključnem turnirju 26.10.2023. Pravico do žrebanja bodo imeli vsi igralci, ki bodo igrali najmanj 14 turnijev, plus končni turnir in, ki bodo prisotni na končnem žrebanju.

All inclusive Turčija za 1 osebo v novembru 2023

Nagrada se bo žrebala na zaključnem turnirju 26.10.2023. Pravico do žrebanja bodo imeli vsi igralci, ki bodo igrali najmanj 14 turnijev, plus končni turnir in, ki bodo prisotni na končnem žrebanju.

Vse pogoje si lahko preberete v razpisu na golfportalu ali na naši spletni strani.

NAGRADE  AFTER JOB CUBO golf turnirja

Zmagovalci prejmejo kelih steklarne Rogaška ter vabilo v salon v Ljubljani z 20% popustom. Vse praktične nagrade se žrebajo med vsemi golfisti, ki so igrali, po končani razglasitvi. Pravico, do prejema nagrade imajo samo tisti, ki so ob žrebanju prisotni.

RAZPIS AKTUALNEGA TURNIRJA; 17.8.2023

Do naslednjega CUBO After job 9 turnirja je še:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Prijava na turnir

turnir@cubogolf.com

<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>

Prijatelji serije

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.