After job 9

cubo golf

After job 9 na CUBO golf igrišču

Že tretja sezona After job 9 na CUBO Golf igrišču!

Priznana serija turnirjev After job 9 tudi na CUBO golf igrišču. Udeleženci turnirja bodo imeli možnost igrati tudi 18 lukenj.

V 2022 se je pričela prva serija turnirjev After Job 9 CUBO Golf. Skupno smo v 2022 organizirali 7 turnirjev. V letu 2023 pa smo nadaljevali z še več termini in še več golfa.

Tudi v 2024 nadaljujemo s serijo, tokrat že tretje leto. 

Kot je običaj na After Job 9 turnirjih, bodo udeleženci prejeli tudi pokale in nagrade. Vendar pri nas je vedno nekaj posebnega. Zmagovalci prejmejo pokale, vse praktične nagrade pa se žrebajo med vsem sodelujočimi tekmovalci. 

Serija After job se poleg CUBO golf igrišča odvija še na Golf igrišču Trnovo, od lanskega leta pa tudi na Golf Otočec. Letos pa se je seriji pridružilo še igrišče Riverside golf v Zagrebu. Tako bo tekmovanje še bolj zanimivo in razburljivo.  

PRVI TERMIN ŽE PRED VRATI

Prvi turnir se bo igral 11.4.2024 s pričetkom ob 14. uri.

Za vas smo pripravili izjemen turnir. Potegovali se boste za pokale kristal Rogaška in za praktične nagrade, ki se bodo žrebale. Tokratni glavni pokrovitelj Kristal Rogaška je pripravil še posebno nagrado, ki se bo izžrebala med vsemi igralci. Postregli vam bomo s penino po končani igri v kozarcih Kristal Rogaška. Ob prijetni glasbi DJ-ja, se boste lahko tudi zavrteli.

Nagrade:                  

Letos vas na turnirjih pričakuje še več nagrad. Od Race za zeleni fotelj, do letne karte na CUBO Golf igrišču za 2025, Race to Camp de Mar ter kvalifikacije za regionalno prvenstvo After Job 9 2025.  

Pridite, igrajte in se zabavajte!!!

Letošnji slogan je ‘THE MORE YOU PLAY, THE MORE YOU QUALIFY’

   Letna karta CUBO Golf za leto 2025

Glavna nagrada se bo žrebala na zaključnem turnirju 10.10.2024. Pravico do žrebanja bodo imeli vsi igralci, ki bodo igrali najmanj 11 turnijev, plus končni turnir in, ki bodo prisotni na končnem žrebanju. 

NAGRADE  AFTER JOB CUBO golf turnirja

Na vsakem turnirju zmagovalci dobijo kelih od kristal Rogaška. Vse praktične nagrade se žrebajo med vsemi golfisti, ki so igrali, po končani razglasitvi. Pravico, do prejema nagrade imajo samo tisti, ki so ob žrebanju prisotni.

RACE ZA ZELENI FOTELJ

Na vsakem turnirju, igralci zbirajo točke v kategoriji BRUNET. To je seštevek bruto in neto točk. Igralka oz. igralec z največ BRUNET točkami, postane zmagovalec RACE ZA ZELENI FOTELJ in prejme nagrado KLUN Design-a. 

RACE to Camp de Mar

Letos smo dodali novo nagrado, kjer sodelujejo lahko igralci, ki igrajo AJ9 na CUBO golf, Golf Trnovo in na igrišču Grad Otočec. Igralci imajo možnost osvojiti nagrado, ki pelje na Mallorco: 3 nočitve v hotelu Steigenberger, 4 igralnine na igrišču Andratx. Vsi igralci, ki bodo odigrali 5 AJ9 turnirjev na matičnem igrišču in po enega na preostalih dveh, se bodo uvrstili v žreb za nagrado RACE to Camp de Mar, ki se bo podelila na zaključni prireditvi v Salonu Kristal Rogaška 12.11.2024. 

After Job 9 Cubo Golf Champion

Prvak serije After Job 9 CUBO Golf 2024 bo postal igralec, ki bo zbral največ Bruto točk v sezoni 2024. Pokal od kristal Rogaške, se bo podelil na zaključnem turnirju 10.10.2024.

KVALIFIKACIJE ZA REGIONALNO PRVENSTVO AJ9 2025

Letos se bodo lahko vsi igralci, ki igrajo AJ9 turnirje, kvalificirali za prvo Regionalno prvenstvo AJ9, ki bo prihodnje leto na CUBO Golf igrišču. Kdo se bo kvalificira? Iz vsakega igrišča, kjer se igra AJ9 se bodo lahko kvalificiralo 5 igralcev. In sicer zmagovalci v skupinah BRUTO, NETO A, B, C in BRUNET. Torej več kot boste igrali večje možnosti imate, da se kvalificirate….’ MORE YOU PLAY, MORE YOU QUALIFY. Vsa podrobna pravila kvalifikacij, bodo kmalu objavljena na uradni spletni strani After Job 9. 

Do naslednjega CUBO After job 9 turnirja je še:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Prijava na turnir

turnir@cubogolf.com

Uradna spletna stran After job 9

Pokali – kelihi Steklarna Rogaška

Zmagovalci vsakega turnirja prejmejo kelih steklarne Rogaška ter vabilo v salon v Ljubljani z 20% popustom.

Vse praktične nagrade se žrebajo med vsemi golfisti, ki so igrali, po končani razglasitvi.

ZELENI FOTELJ KLUN AMBIENTI 2024

Če igralci na turnirjih na Masters turnirju na igrišču Augusta National igrajo za prestižni zeleni jopič, pa smo v 2023 pri nas igrali za zeleni fotelj Klun Ambienti.

Bruneto zmagovalec vsakega turnirja se je imel čast med podelitvijo vsesti na zeleni fotelj, končni zmagovalec, g. Čižman pa ga je prejel v trajno last.

Zaključek sezone 2023

Konec oktobra smo zaključili že drugo serijo zelo uspešnih golf turnirjev, After job 9 CUBO golf. Ti dogodki niso bili nič manj kot odmeven uspeh serije in v čast nam je, da ste vsi skupaj pripomogli k še eni uspešni sezoni 

<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>
<img>

Prijatelji serije

Frontend components are not configured properly. Please contact technical support.